Skandální díra na trhu

Gourmetguru vyzrál na horké počasí tak, že vyrazil na jih Čech sjíždět Vltavu. A s ním asi dalších deset tisíc tři sta padesát osm našinců. Na nejnavštěvovanějším vodním toku to vypadá jako na Václaváku a zácpy se tvoří nejen u jezů, ale i v občerstvovnách. Jejich kvalitu se Gourmetguru rozhodl vyzkoušet, takže v nich snídal, obědval i večeřel. A výsledek ho nepřekvapil. Ráno v kempu unifikovaná vajíčka, párky nebo rohlík s marmeládou. K obědu smažák se smažákem, k večeři langoš nebo klobása. Gastronomické peklo a nuda. Z jídel se tu stávají jen čísla, která obsluha křičí do mikrofonu. Trochu lepší je to jen v Českém Krumlově, kde si můžete dát předraženou minutku s kouskem zeleniny v některém z místním podniků.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 80 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.