Skandální díra na trhu

Gourmetguru vyzrál na horké počasí tak, že vyrazil na jih Čech sjíždět Vltavu. A s ním asi dalších deset tisíc tři sta padesát osm našinců. Na nejnavštěvovanějším vodním toku to vypadá jako na Václaváku a zácpy se tvoří nejen u jezů, ale i v občerstvovnách. Jejich kvalitu se Gourmetguru rozhodl vyzkoušet, takže v nich snídal, obědval i večeřel. A výsledek ho nepřekvapil. Ráno v kempu unifikovaná vajíčka, párky nebo rohlík s marmeládou. K obědu smažák se smažákem, k večeři langoš nebo klobása. Gastronomické peklo a nuda. Z jídel se tu stávají jen čísla, která obsluha křičí do mikrofonu. Trochu lepší je to jen v Českém Krumlově, kde si můžete dát předraženou minutku s kouskem zeleniny v některém z místním podniků.

Zatím jste si přečetli 20 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.