Normálně vaří šéfkuchař Jiří Král obědy nebo večeře pro osmdesát lidí. Tolik se jich vejde do pražské restaurace Aureole ve 27. patře budovy City Tower na pražském Pankráci. Teď si Král vyzkouší, jaké to je, připravovat nemocniční jídlo až pro 1200 lidí. Menu bude sestavovat v nemocnici v Uherském Hradišti pro lékaře i sestry, ale hlavně pro pacienty. Uherskohradišťská nemocnice na tento rok připravila projekt Rok výživy a chce zlepšit nemocniční stravu. Pomoct jim v tom má právě Král.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.