Příjemné letní Story

Letní menu je to, co trápí Gourmetgurua nejvíce. Restaurace se zapouzdřily do prázdninového stavu a také běžná nabídka ve vašich oblíbených restauracích je najedou banální a nudná. Docela dobrá je přitom alespoň snaha restaurace Story v pražských Dejvicích, která v tomto období zkusila trochu obměnit jídelní lístek. Místní makrela, kterou na talíři doprovází kedlubna, quinoa (velmi zdravá, na bílkoviny a vitaminy bohatá pseudoobilovina původem z Latinské Ameriky) a houby, je něco, co tu ještě v červenci nebylo. 

Zatím jste si přečetli 20 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.