Street Food Festival

Tato tradiční akce s motem "… každý sám za sebe a všichni pro vás…" otevře letošní sezonu 5. července na Nákladovém nádraží Žižkov a je dalším příkladem toho, jak se kulinářská scéna začíná minimálně v Praze měnit. Zatímco na poli "velkých restaurací" se prakticky nic neděje a nové koncepty nebo prostory se otevírají spíše sporadicky, trh s pouličním jídlem roste neuvěřitelně. A vlny v něm probíhají brutálně rychle.

Módní pho vystřídaly módní hamburgery, nyní zas velká renesance čeká hotdogy. O pastrami už se ostatně Gourmetguru zmiňoval. Jakkoli jsou některé momentální trendy komické, Gourmetguru tvrdí, že mají smysl. Ve většině světových měst je pouliční kuchyně jasnou součástí tamní kultury a bývá i zajímavá a pestrá. V Praze to tak není. Pokud to podobné akce dokážou změnit, je to jen dobře. 

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.