- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Zápisky protivného hosta: Nebezpečná voda z kohoutku, farmářská éčka a moc festivalů
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Šéfkuchař Grand Cru Jan Punčochář tvrdí, že většina opravdu dobrých farmářů dodávajících dobrým restauracím se na trhy nikdy nedostane, protože nemá kapacitu.
"Hygienik zakázal nalévat v restauracích vodu z kohoutku?" - "Ehm... tak ne docela. Ale určitě by nebyl rád." Tak proběhla konverzace v pražské restauraci U Labutě.
Gourmetguru by byl rád, kdyby místo jednoho festivalu bylo otevřeno pět dobrých restaurací střední cenové třídy.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Stížnost na nedodrženou míru propečení steaku chce kus odvahy. Prague Food Festival, který minulý víkend skončil, má podle všeho své nejlepší...
4. 6. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Poprask kolem rumunského pastrami a turistické dilema
Tři tipy na to, kde si dát v Česku dobré nachos, když se vám nechce létat do Mexika nebo Kalifornie. Nový pražský bar Cash Only stojí před...
28. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Na ryby do Almare, další Maurer a pořádná kulinářská kniha
Na ryby orientovaná nová italská restaurace Almare na pražském Těšnově má ambice stahovat zákazníky z Karlína, ze Starého Města i z nově...
21. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Bezová limonáda není, bez ještě nekvete
Gourmetguru překonal strach z obědu v turistické zóně a v Českém Krumlově zašel do jednoho z hostinců s výhledem na meandrující Vltavu. Majitel...
14. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Sekaná v žemli dorazila do Prahy, bílé portské je na cestě
Ondřej Hnilička z Hemingway baru pojede na mezinárodní finále soutěže Chivas Masters do New Yorku. Firma J. Gruber Delikatessen po roce a půl v...
7. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Téma: gastronomie
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: gastronomie
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
NEKROLOG
Zvedni se a jdi dál. Metoda světově uznávaného profesora Ervína Adama fungovala v koncentráku, v emigraci i při hurikánu
Ve 101 letech zemřel vězeň Osvětimi a významný česko-americký epidemiolog Ervín Adam. Přispěl k výzkumu rakoviny i vymýcení dětské obrny.
25. 3. 2024 ▪ 7 min. čtení
V 90 letech zemřel nobelista Daniel Kahneman. Psycholog, který ekonomii vrátil člověčinu
Nestává se často, aby Nobelovu cenu za ekonomii získal psycholog. Ve středu zesnulému Danielu Kahnemanovi se to podařilo. A nebýt předčasného...
29. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Dvě zimy a dost. Katastrofické odhady cen plynu jsou snad minulostí
S příchodem jarního počasí nám skončila zimní sezona a týká se to i plynových zásobníků. Od tohoto týdne nám bude plyn v zásobnících přibývat. A...
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení