Kam na nachos?

Tak jistě, že Gourmetguru ví, že když si chce dát dobré nachos, měl by si zaletět do Piedras Negras v Mexiku, případně přes hranice do San Antonia v Texasu či v nejhorším případě do San Diega v Kalifornii. Ale když nechce nikam létat a vážně by mu stačil jeden talíř nachos v hlavním městě Česka, případně okolí (ano, aby v Brně nebyli uražení)?

Zde jsou subjektivní tři tipy: v irské hospodě Murphy's na Malé Straně, heslo zní "se vším", což znamená se sýrem, guacamole, zakysanou smetanou, jalapeňos, mletým hovězím a kuřecím. V Radosti mezi Vinohrady a Novým Městem, kde si můžete dát vegetariánské, ale vynikající (vegetariáni spojku "ale" jistě odpustí). No a do třetice opravdu zajedeme do Brna, do restaurace Havana, kde mají nachos zalité pikantní omáčkou s kuřecím masem, kakaem a čokoládou. Disfrute de su comida!

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.