Každý den v šest hodin ráno se otevírá zastřešená tržnice Les Halles (1) a vyplatí se přivstat si. Vůně provensálských farmářských produktů, všudypřítomné levandule a dalších květin či bylinek je ještě svěží a barvy tak šťavnaté! Chcete-li pak maximálně povolit uzdu svým chutím, zajděte na kulinářský kurz. Kuchař Julien Charvet a jeho Concept Chef nabízejí každý den jiné tajemství francouzské gastronomie, vždy ale budete vařit z čerstvých surovin.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se