Na kulturním tréninku, který obvykle absolvují manažeři před stěhováním do nové země, Duncanu McCullochovi vysvětlovali leccos. Jakou mají Češi náturu, kde si vybrat bydlení, kam poslat děti do školy. V jedné oblasti by mohl teď, po třech letech v Česku, sám přednášet. Poměrně precizně totiž prozkoumal pražskou gastronomickou scénu. Chcete si dát oběd s rodinou? Nebo večeři ve dvou? Kde mají nejkrásnější výhled na Hradčany a kde fantastickou terasu? Zeptejte se Duncana.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.