Ve které fázi existence firmy jí hrozí největší riziko krachu? I když se názory odborníků liší, shodují se v tom, že velmi nebezpečná je etapa přerodu z malého na střední podnikání. Útulná garáž přestává stačit, zákazníků přibývá a narychlo sehnaný sklad se rychle plní objednávkami připravenými k expedici. A přicházejí problémy − zákaznice dostane místo růžového kuchyňského mixéru žlutý, místo balíčku kávy z oblíbené berlínské pražírny dorazí kávová zrna z druhořadé manufaktury, určené méně náročným zákazníkům. Ano, je možné hodit vinu na skladníky, ale ti za nedostačující firemní ­infrastrukturu nemohou.

Zbývá vám ještě 60 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se