Ve které fázi existence firmy jí hrozí největší riziko krachu? I když se názory odborníků liší, shodují se v tom, že velmi nebezpečná je etapa přerodu z malého na střední podnikání. Útulná garáž přestává stačit, zákazníků přibývá a narychlo sehnaný sklad se rychle plní objednávkami připravenými k expedici. A přicházejí problémy − zákaznice dostane místo růžového kuchyňského mixéru žlutý, místo balíčku kávy z oblíbené berlínské pražírny dorazí kávová zrna z druhořadé manufaktury, určené méně náročným zákazníkům. Ano, je možné hodit vinu na skladníky, ale ti za nedostačující firemní infrastrukturu nemohou.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi