Bylo mu v té době 21 let a příjezd do Londýna byl přece jen trochu šok. "Po týdnu jsem se přestal pokoušet mluvit. Uvědomil jsem si, že moje angličtina není tak dobrá, jak jsem si myslel. A tak jsem jen poslouchal. Naštěstí v kuchyni je omezený slovník. Na číšníky se křičí pick up!, na pomocníky clean it!," směje se šéfkuchař.

"Dovolená" se nakonec protáhla na dva a půl roku a Ondřej Koráb během ní získal zkušenosti ze tří různých restaurací a od tří vyhlášených světových kuchařů.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.