Navoněná La Bottega Bistroteka

Neuplyne týden, aby Gourmetguru nenarazil v některé restauraci považované jejím majitelem a často i jejími zákazníky za špičkovou na problém, který by se nestal ani v Pohlreichových pořadech. Naposledy k tomu došlo v restauraci La Bottega Bistroteka v Dlouhé ulici v Praze. Jasně, jde o neformální koncept, kde nepotřebujete, aby bylo vše upjaté. Je tu pult se studeným jídlem, lidé i číšníci hodně korzují a podobně. Nicméně na téhle úrovni Gourmetguru nepředpokládá základní chyby personálu, mezi které rozhodně patří to, když na sebe členové obsluhy (a to nikoli učni nebo pomocníci, ale seniorní číšníci a číšnice) nalijí před nástupem do služby nebo během ní parfém v takovém množství, že by to donutilo k evakuaci menší okresní město. Bez ohledu na to, zda jde o lacinou restauraci, nebo trendy Bottegu, Gourmetguru dává zásadně přednost tomu, aby cítil jídlo a víno, nikoli obsluhu. Možná by mohl majitel Riccardo Lucque alespoň sem tam obsluhu svých podniků očuchat.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se