Restaurace v klasickém stylu amerického BBQ na pražských Vinohradech by uvnitř mohla klidně platit i za podnik s italskou nebo českou kuchyní.
Hovězí žebra, kuřecí křídla nebo poctivý burger ovšem v Bad Jeff's Barbeque přesvědčí o pravosti původu amerického majitele.
Pomáhá i málo proměnlivé obědové menu. Horší je poměr cena-výkon.
Tradiční americké BBQ dorazilo na Vinohrady. A nutno podotknout, že ve slušně našláplé formě. Bad Jeff's Barbeque je projektem amerického kuchaře Jeffa Cohena, jehož jméno je spojováno s celou řadou podniků, kde se podílel na konceptu či stavěl jídelní lístky. Suterénní restaurace v pražské Americké ulici je od loňského podzimu Cohenovým splněným snem – být konečně "ve vlastním". Tolik k příběhu, a jaká je realita z pohledu hosta?
Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká
90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.
Život jsou povinnosti i radosti. A proto tu je newsletter Sedmička - každé ráno v sedm vám přinese sedm tipů na podnětné a zajímavé čtení z domova i ze světa. A k tomu pár nápadů, čím se zabavit nebo čím potrápit mozkové závity. Sedmičku si můžete objednat zde.
Víte, že...
můžete hodnotit každý článek? Zaujal vás? Nebo byste mu něco vytknuli? Byl krátký, nebo nepřinášel nic nového? Na konci každého článku najdete hodnotící tlačítka.
souhrn zajímavých komentářů, technologických zpráv nebo investičních informací naleznete v našich newsletterech, které pro vás připravují editoři a vedoucí rubrik?
Recenze restauracíPřílišná roztříštěnost nabídky, nedokonalá exekuce jídel a zmatky s menu. To vše dělá z vinohradské Marthy's Kitchen šedivou tečku na...
Recenze restaurací"Na čáře pod hodinama" má brněnský beef & beer podnik Forman ideální pozici v centru města. Ve své snaze nebýt klasickou hospodou ani restaurací...
Recenze restauracíKoncept původní restaurace Mozaika byl zaměřen na cenově dostupný fine dining. Nový projekt nabízí burgry, saláty a výborné pečivo. Jen je...
Recenze restauracíRozšířit známou značku obchodů s potravinami je skvělý nápad, který sám o sobě ani přes skvělou propagaci nestačí. Objednávací elektronika na...
Recenze restauracíKompletně nekuřácká restaurace s imitacemi karibské architektury nabízí poctivou sezonní kuchyni. Sídlištní podnik se samozřejmě neobejde bez...