Kam jet, když chce člověk ochutnat Asii? "Do Singapuru," říká šéfkuchař pražské restaurace Aureole Jiří Král. "Asie se tam koncentruje do malého prostoru. Můžete si tam dát cokoli a gastronomie je tam úžasná." Měl možnost tam nahlédnout pod ruce kuchařům hned několika špičkových restaurací.

Třeba v kuchyni velkého hotelu, kde připravovali místní specialitu - kraby se sladko-pálivou omáčkou, která je na pohled skoro černá. "Je to výborné, ale po jídle aby se šel člověk umýt," vzpomíná.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Šéfkuchaře pražské restaurace Aureole bavila asijská kuchyně už v učení a rád ji má dodnes.
  • Překvapením pro něho bylo, jak často se v asijských luxusních restauracích používají polotovary.
  • Některé zdejší speciality by přesto Čechům nedoporučoval.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.