Na jižním Manhattanu se přede dveřmi pekárny tísní řada Newyorčanů i turistů, čekají ve frontě na chleba, který stojí v přepočtu i dvě stě korun. "Sullivan Street Bakery je moje srdeční záležitost," říká Martina Kornfeilová nad fotkami populární pekárny v denících Wall Street Journal, Washington Post a New York Times. Křehká tmavovláska dokáže ocenit exkluzivní kvalitu chleba, ale do srdce se jí Sullivan Street Bakery vkradla jinak - použitou technologií pečení. Několikatunové pece s celým příslušenstvím totiž na Manhattan doputovaly z jihomoravské Čejče, z rodinného podniku jejího otce a strýce.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys podle HN
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější z byznysu a finančních trhů?
Každý pátek od nás dostanete souhrn klíčových událostí doplněných o kontext. Autory jsou přední osobnosti Hospodářských novin: Jaroslav Mašek, Luděk Vainert, Milan Mikulka, Jana Klímová a Martin Ehl.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru