Do jídelního lístku se ani nepodívá. Bez váhání si objednává okru na cibulce a domácí sójový sýr se špenátem. Svá oblíbená jídla. Indicky.

Poté, co se 5. divize Metrostavu přestěhovala na Palmovku, nevynechá její šéf Roman Fuksa příležitost zajít na oběd do restaurace Curry House, která sídlí jen pár kroků od stanice metra. Do skromné restaurace připomínající spíš bistro bere bez obav i zahraniční návštěvy.

"Dělají tu nejlepší polévku z červené čočky s koriandrem a česnekem v Praze," říká manažer a ptá se, zda si ji na úvod oběda dám také. Neodolám.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.