Recept

Svatomartinská husa

Co domácnost, natož kraj, to jiná verze. Zelí bílé, červené nebo obojí. Knedlíky houskové, bramborové nebo bramborové placky. Nádivky nejen z jablíček, ale i s kaštany, sušenými švestkami, meruňkami či s husími játry.

 

Ingredience:

1 husa, sůl, kmín (majoránka)

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Husy jsou vodní ptáci, potřebují tedy vodu. Jedna husa je ovšem výjimečná. Taky musí plavat - ale ve víně.
  • Podává se na svatého Martina a teprve s mladým vínem má tu správnou chuť.
  • Nesmí chybět ani červené zelí, martiny a tradiční koláče jako tečka pro štěstí.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.
reklama
reklama
Související
Ještě si přečtěte
reklama