"První pocity z Bermud? Vlhko a stresy z kreolské angličtiny," popisuje své začátky v Karibiku šéfkuchař pražské restaurace La Gare Roman Dolejš. Na souostroví v Atlantiku u jihovýchodního pobřeží Spojených států se stěhoval z Německa na doporučení svého tehdejšího šéfkuchaře. Skončilo mu pracovní povolení a domů se mu nechtělo, tak proč nezkusit něco exotického?

"Nakoupil jsem si spoustu knížek o karibské a kreolské kuchyni, ale bylo to k ničemu," směje se, když vzpomíná na začátek svého působení na exotických ostrovech.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.