Při došlápnutí to chvilkami pod nohama zakřupe, v hale je minimálně třicet stupňů a vůně připomíná pekárnu. Velký trychtýř právě chrlí ještě horká těstovinová kolínka. Občas nějaké vypadne na zem, během procházení v uličkách mezi vysokými stroji to pak láká na ně stoupnout. "Zachováváme dávkování vajec podle tradičního receptu a používáme lokální mouku. Potomci bratří Zátků mohou být určitě rádi, že udržujeme jejich odkaz," snaží se překřičet hluk v prosvětlené hale výkonný ředitel litovelské továrny Europasta Pavel Hrdina.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.