Výrazné červené brýle mu ladí s manžetovými knoflíčky. Na první pohled mě na něm upoutává jednoduchá, dokonale vyžehlená košile.

Jednoduchost má rád i v jídle, proto vybral jako místo našeho setkání nepříliš formální kavárnu Pastacaffé ve  Vodičkově ulici. Vaří tu podle něj nejlepší těstoviny v Praze. Rád pozoruje kavárenský cvrkot, představa oběda v tiché luxusní restauraci ho proto příliš nenadchne.

Objednává si zázvorovou limonádu a nahlíží do menu. Zkoumá, co se změnilo za ty roky, které strávil pracovně v zahraničí. Nachází své oblíbené jídlo. Špagety alla tagliata s tenoučkými plátky hovězí svíčkové, rajčaty a rozmarýnem. Já si objednávám tagliatelle se sezonními houbami.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se