Ivan Pavlíček z Nextu používá selský rozum v práci i při výběru jídla.
Sám je vášnivý kuchař, ale také fotograf.
Část snímků pro katalog si fotí sám.
Než Ivan Pavlíček usedne ke stolu v karlínské restauraci Porto, pokukuje po aparátu našeho fotografa. Vzápětí zjišťuje, že má doma ten samý. Ve volném čase je totiž vášnivým amatérským fotografem a sám si pořizuje dokonce i některé obrázky do katalogu své společnosti.
Firma Next, kterou spoluvlastní, je lídrem na českém trhu bezpečnostních dveří a ve vývojářském centru, které je její součástí, experti neustále vylepšují opatření proti zlodějům.
Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká
90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.
Život jsou povinnosti i radosti. A proto tu je newsletter Sedmička - každé ráno v sedm vám přinese sedm tipů na podnětné a zajímavé čtení z domova i ze světa. A k tomu pár nápadů, čím se zabavit nebo čím potrápit mozkové závity. Sedmičku si můžete objednat zde.
Víte, že...
můžete hodnotit každý článek? Zaujal vás? Nebo byste mu něco vytknuli? Byl krátký, nebo nepřinášel nic nového? Na konci každého článku najdete hodnotící tlačítka.
souhrn zajímavých komentářů, technologických zpráv nebo investičních informací naleznete v našich newsletterech, které pro vás připravují editoři a vedoucí rubrik?
Pracovní obědKrátce po sametové revoluci Terezii Sverdlinovou nadchla představa, že by se mohla podílet na veřejném dění a začala studovat politologii....
Pracovní obědS marketingovým ředitelem Axis Communication Petrem Tošnerem jsme vyrazili na malé račí slavnosti. Nápoje nám v restauraci Výtopna přivážely...
Pracovní obědPřed třemi lety odmítl prodat svou firmu velké mezinárodní skupině. Bál se, že by přišel o svobodu. Právě volnost je pro Michala Nýdrleho,...
Pracovní obědPouze k cestám do Londýna volí šéf české pobočky Emirates Bořivoj Trejbal jinou leteckou společnost, jinak se spoléhá na domovskou flotilu. Na...
Pracovní obědFirma Konsepti v současnosti dováží interiérové vybavení třiceti světových značek, jako první představila krátce po revoluci i nábytek Vitra....