V Angelatu připravují denně 20 druhů zmrzliny a nabídku obměňují podle sezony, takže tu můžete třeba teď ochutnat makovou se švestkami nebo dýňovou zmrzlinu. "Chutě se stále vyvíjejí, jsou - takříkajíc - v pohybu. Naši zákazníci mají rádi samozřejmě jogurtovou nebo mangovou, ale přitom i často experimentují, ochutnávají také rebarborovou, parmazánovou nebo rýžovou," říká Biljana Kebakoska Dimitrijevićová.

Kdy vás napadlo otevřít si cukrárnu?

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Celé léto jsme Hledali nejlepší zmrzlinu. A našli ji. V anketě čtenářů a rubriky Gourmetguru HN zvítězila cukrárna Angelato na pražském Újezdě. Na druhém místě skončil Ovocný Světozor a třetí nejlepší byla cukrárna Vanille, opět z Prahy. Jaké jsou zmrzlinové triky vítězů? A jakou specialitu chystají na podzim a zimu?

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.