V Angelatu připravují denně 20 druhů zmrzliny a nabídku obměňují podle sezony, takže tu můžete třeba teď ochutnat makovou se švestkami nebo dýňovou zmrzlinu. "Chutě se stále vyvíjejí, jsou - takříkajíc - v pohybu. Naši zákazníci mají rádi samozřejmě jogurtovou nebo mangovou, ale přitom i často experimentují, ochutnávají také rebarborovou, parmazánovou nebo rýžovou," říká Biljana Kebakoska Dimitrijevićová.

Kdy vás napadlo otevřít si cukrárnu?

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se