Přetrvávající představa archetypálního vinaře - bodrého strýce s červeným nosem - má dnes už mnohdy daleko k pravdě. Oslovili jsme proto osm výrazných mladých vinařů do 35 let, aby vlastními slovy představili svůj podnik a pohled na vinařský svět. Zeptali jsme se na jejich vinařské vzory, čím se při práci řídí, co považují za své největší úspěchy a neúspěchy, ale i které víno by zvolili, kdyby mělo jít o poslední v jejich životě, či na oblíbená snoubení vína s jídlem. Snad jejich odpovědi alespoň naznačí, jakým směrem se může vinařství v České republice v následujících letech ubírat.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 95 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.