Celé to začalo nevinně. Popularita burgerů roste a s nimi i počet míst, kde se dají koupit. Proto se sloupkař Hospodářských novin vystupující pod pseudonymem Gourmetguru rozhodl celou věc rozsoudit jednou provždy anketou mezi čtenáři. A jak to celé dopadlo?

1. Restaurace Palanda, Praha
1. Restaurace Dish, Praha
2. Restaurace Tavern, Praha

Speciální cena za nejlepší mimopražskou burgrárnu
Restaurace Hadog Písek / České Budějovice

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.