Hned po příchodu do francouzské restaurace Pot Au Feu začal Bořivoj Trejbal vyprávět o tom, jak den před naším rozhovorem vařil svým dětem k večeři sumce a jak na zahradě pěstuje angínovník.

Přestože stojí v čele pražské kanceláře luxusních aerolinek Emirates, rozhodně není zhýčkaným snobem, který létá každý týden na večírky za šejky do Dubaje. Na dobré jídlo si ale potrpí.

"Vařím moc rád, s manželkou se hádáme o to, kdo bude stát u plotny," přiznává.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.