Festival minipivovarů

18. – 19. dubna 2014, Ostrava-Martinov, Moravskoslezský kraj

Na 6. ročníku Festivalu minipivovarů bude pro zájemce připraveno k ochutnání bezmála 40 druhů piv z regionálních i vzdálenějších pivovarů. Součástí programu bude pivní kvíz, minikomentáře k představovaným pivovarům a soutěže o drobné ceny. Ke spokojenosti přispějí zabijačkové speciality a koutek pro děti. Další informace ZDE

Velikonoční menu nabídne králíka i kůzle

20. – 22. dubna 2014, restaurace La Bouchée, Brno, Jihomoravský kraj

Speciální nabídku svěžích jarních jídel připravila pro hosty brněnská restaurace La Bouchée. Velikonoční menu se skládá například z teriny z farmářského králíka s ledvinkami pečené v domácím těsně a podávané na špenátovém salátku, polévky z medvědího česneku, hřebínku z bio kůzlete a oreilletes. Více informací ZDE

Patnáctistupňový speciál Jakub

od 17. dubna 2014, pivovarská pivnice, Vyšší Brod, Jihočeský kraj

Minipivovar Vyšší Brod navařil pro zájemce nejen z řad pivařů patnáctistupňový polotmavý speciál Jakub. Pivo, které bylo naraženo na Zelený čtvrtek v pivovarské pivnici Pajzl u Jakuba, je uvařeno z pěti druhů sladu a žateckého chmelu. Kdo nepojede na jih, může speciál koupit i v lahvi. Více ZDE

Pstruhová sezona s medvědím česnekem

do 20. dubna 2014, restaurace Masné krámy, České Budějovice

Speciality z čerstvých šumavských pstruhů a sivenů nabízí hostům známá českobudějovická restaurace už posedmé. Stejnou dobu připravuje šéfkuchař i zajímavá jídla s použitím medvědího česneku. Grilovaný pstruh plněný právě touto méně aromatickou zeleninou byl v loňském roce u hostů nejoblíbenějším pokrmem několikadenní akce. Více informací ZDE

Velikonoční jarmark na zámku Zbiroh

19. dubna 2014, zámek Zbiroh,  Plzeňský kraj

Stylové stánky s velikonočním zbožím, program pro děti či ukázky tradičních řemesel čekají na nádvoří návštěvníky zámku Zbiroh. Nabídka staročeských velikonočních specialit se podává ve středověké krčmě. Atmosféru zpříjemní lidová hudba. Více ZDE

Zatím jste si přečetli 70 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.