Vaření v parním konvektomatu by Magdalenu Dobromilu Rettigovou asi překvapilo, ale dost možná i potěšilo. I když je nerezová skříň vybavená nejmodernější technologií pro vaření v páře na hony vzdálená rozpálené peci a hrncům bublajícím na plotně, stále jde o tutéž filozofii, jakou vyznávala: u jídla je důležitá rozmanitost, vzhled a chuť.

Na to, že se podnikatelé z Rožnova pod Radhoštěm inspirovali jejím jménem, by Magdalena Dobromila mohla být pyšná. Firma Retigo se za dvacet let vypracovala mezi špičku ve svém oboru, spolupracuje s významnými obchodními partnery ve Švýcarsku, Japonsku či Austrálii a své konvektomaty a další gastronomická zařízení vyváží do 35 zemí.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se