Jinde než v Pekingu pořádnou kachnu neochutnáte, říkají někteří znalci. Recept na tento pokrm s dokonale křupavou kůrčičkou vypilovali k dokonalosti během staletí kuchaři čínských císařů. Základem je samozřejmě pořádná kachna. Ta k tamnímu koloritu patří tisíce let. Už polodivocí předkové dnešních pekingských opeřenců zachraňovali úrodu na rýžových polích před malými sladkovodními kraby.

Umění křupavé kůrčičky

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se