Zabijačka odstartuje vepřové hody

24. ledna 2014, restaurace Masné krámy, Krajinská 13, České Budějovice, Jihočeský kraj

Za tradiční zabijačkou se lze vypravit do českobudějovických Masných krámů. Řeznický mistr Kamil Tajbl s pomocníky začnou v pátek ve 14 hodin přímo před očima chodců na ulici zpracovávat maso z pěti vepřů na lahodné jiternice, jelítka a další pochoutky. Vepřové hody potrvají až do 2. února. Další informace ZDE

Festival zelí na různé způsoby

25. ledna 2014, sál Staré radnice, Pohořelice, Jihomoravský kraj

Nejlepší a nejzajímavější zelné recepty z různých koutů České republiky prověří na jednom místě – v jihomoravských Pohořelicích. Na akci, jenž je dílem několika nadšenců, bude vystaveno více než 150 vzorků. Jejich výrobci poměří své síly před nesmlouvavými porotci, návštěvníky čeká kromě ochutnávky zelných pokrmů dobré víno i doprovodný program. Více informací ZDE

Zatím jste si přečetli 30 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.