Když jdete na večeři do luxusního podniku a skončíte v kuchyni, může to mít různé důvody, nejčastěji ten, že nemáte na zaplacení. Já jsem se ocitla v kuchyni restaurace Frasca, "nejlepší restaurace na západ od Mississippi", ještě předtím, než jsme si stačili objednat.

Důvod byl jednoduchý, neměli jsme rezervaci ("Samozřejmě si u nás můžete rezervovat stůl. První volné místo máme v únoru příštího roku!"), a tak jsme to zkusili "na blind". A než jsme se nadáli, seděli jsme u jednoduchého stolu přímo v kuchyni - můj zkušenější anglický kolega mě přesvědčil, že si to hosté v mnoha londýnských restauracích naopak považují za čest.

Zbývá vám ještě 60 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se