Když jdete na večeři do luxusního podniku a skončíte v kuchyni, může to mít různé důvody, nejčastěji ten, že nemáte na zaplacení. Já jsem se ocitla v kuchyni restaurace Frasca, "nejlepší restaurace na západ od Mississippi", ještě předtím, než jsme si stačili objednat.
Důvod byl jednoduchý, neměli jsme rezervaci ("Samozřejmě si u nás můžete rezervovat stůl. První volné místo máme v únoru příštího roku!"), a tak jsme to zkusili "na blind". A než jsme se nadáli, seděli jsme u jednoduchého stolu přímo v kuchyni - můj zkušenější anglický kolega mě přesvědčil, že si to hosté v mnoha londýnských restauracích naopak považují za čest.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi