Během posledních dvou roků se jeho knih o vaření prodalo kolem čtvrt milionu výtisků.

Na Facebooku a Twitteru jej sleduje na tři sta tisíc lidí a ještě víc si jich pravidelně pouštělo jeho internetový pořad Peklo na talíři, tepající nekvalitní potraviny.

Roman Vaněk je dnes zřejmě nejvlivnějším mužem českého kulinářského byznysu.

Co je základ vašeho byznysu? Jsou to kurzy, knížky, marketing?

Dnes už je toho samozřejmě víc, ale epicentrum všeho dění je Prakul (Pražský kulinářský institut). Nevím, co se děje, myslel jsem si, že ta konjunktura nějakým způsobem skončí, ale nestalo se.

Částečně je to díky tomu, že vznikla spousta školiček a pseudoškoliček. Dokonce máme i zkušenost s nějakými janky ze Zlína, kteří den poté, co přišli na náš kurz, ho začali vyučovat. Dokonce ten kurz kopírovali doslova z našich stránek.

Zatím jste si přečetli 20 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.