Patrik Bečvář z restaurace Zlatá Praha zaujal porotu nejvíce a odnesl si z českobudějovického výstaviště titul Kuchař roku 2013/2014. Finále putovního poháru proběhlo v pátek odpoledne v rámci Mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest České Budějovice. Do letošního 11. ročníku soutěže se přihlásilo celkem 16 profesionálních kuchařů, porota jich vybrala do finále deset.

Vybraní kuchaři připravovali přímo před návštěvníky tříchodové menu, měli na to čtyři hodiny. Letošní ročník byl zaměřený na českou kuchyni a povinnou surovinou pro všechny bylo dančí maso a vylosované sezónní suroviny - například houby nebo bylinky. 

Zatím jste si přečetli 30 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.