Myslivecké hody

14. října – 3. listopadu 2013, vybrané restaurace, Praha a Brno

Nenechte si ujít to nejlepší z podzimní sezóny a pochutnejte si na různých menu ze zvěřiny, která zalahodí nejen chuti, ale také oku. Těšit se můžete na kančí speciality, srnčí, dančí, ale i dýně, kaštany, šípky, brusinky, švestky a mnoho dalších pochoutek. Určitě si vyberete z přehledu těch nejlepších zvěřinových akcí - a navíc si budete moci rovnou zarezervovat své místo do vybrané restaurace. Více ZDE.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se