Myslivecké hody

14. října – 3. listopadu 2013, vybrané restaurace, Praha a Brno

Nenechte si ujít to nejlepší z podzimní sezóny a pochutnejte si na různých menu ze zvěřiny, která zalahodí nejen chuti, ale také oku. Těšit se můžete na kančí speciality, srnčí, dančí, ale i dýně, kaštany, šípky, brusinky, švestky a mnoho dalších pochoutek. Určitě si vyberete z přehledu těch nejlepších zvěřinových akcí - a navíc si budete moci rovnou zarezervovat své místo do vybrané restaurace. Více ZDE.

Zatím jste si přečetli 20 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.