Cateringové a restaurační služby bývají často největší položkou rozpočtu večírků a jiných společenských akcí. I přes nesporný ekonomický význam gastronomického byznysu se zatím velké auditorské firmy food auditu nevěnují, a tak příležitost mají profesionálové s dostatečnou sítí kontaktů. Jedním z nich je i Jiří Žíla, controlling manažer společnosti FoodAudit.eu.

Jeho firma čerpá z dlouholetých zkušeností v oboru a pomáhá klientům využívajícím catering, gastronomické služby v hotelích, restauracích tak, že upozorňuje nebo seznamuje klienta s možnou optimalizací nabídek na tyto služby. "Zaměřujeme se na spotřebu nápojů, objem a kvalitu dodaných pokrmů, počet a profesionalitu personálu, ale i celkový časový harmonogram a timing eventů," popisuje svou činnost Žíla.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se