Na nádvořích a terasách královského hradu Špilberk se o víkendu bude hodovat pod širým nebem. Na v pořadí už druhém brněnském food festivalu se budou podávat čerstvé ústřice, nadívaná jelítka nebo tounedos z mořského vlka.

S výhledem na Brno a okolí je tu budou servírovat šéfkuchaři vybraných restaurací z Brna a okolí. Celkem se jich do omezených prostor hradu přijede představit patnáct, včetně restaurace Koishi, která byla pro letošní rok v bedekru Grand Restaurant označena za vůbec nejlepší podnik v České republice.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se