Restaurace Zylinder je místem, jehož koncept odkazuje na časy, kdy se ještě Bratislavě říkalo Prešpurk. Podnik v centru slovenské metropole se na první pohled zdá být zajímavou volbou hlavně díky sympaticky kompaktnímu menu, které je inspirováno gastronomií někdejšího Rakouska-Uherska.

S radostnou vyhlídkou telecí huspeniny, tafelspitzu a perkeltu jsem se vydala na Štefánikovo náměstí. Hned zkraje se však ukázalo, že některé věci vypadají lépe na papíře než na talíři.

Bramborový krém měl příjemnou konzistenci, avizované houby byste v něm však hledali lupou, což spolu s nevýraznou chutí brynzových nočků přispělo k celkově mdlému výsledku. Podobný pocit na jazyce zanechala i kachní játra zalitá dosti tuhým želé, v němž bylo slibovaného tokajského poskrovnu.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.