Sobotní večer a whisky jdou dobře dohromady, zvlášť když pijete s lidmi, kteří jí rozumějí. V pražském Bugsy's baru se sešli hned tři. Jako první dorazil majitel Bugsy's Václav Vojíř. Je sice známý hlavně koktejly, ale pro whisky má slabost. Dlouhý seznam lahví ze zajímavých palíren, které má v baru na nápojovém lístku, zaručuje, že večer bude stát za to.

Právě když vybíráme láhve pro degustaci a řadíme je do co nejlogičtějšího sledu, do baru vstupuje křehká blondýnka. Kdo by na první pohled tipoval, že si dá whisky třeba i k snídani? Mirka Pokorná degustuje už šest let, aktuálně ve Whiskerii v pražské Jindřišské věži.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se