Restaurace La Degustation BohĂŞme Bourgeoise na rohu pražské Haštalské ulice má nad vchodovými dveřmi vyvedené tři rendlíky, podobné těm, které visí v kuchyni uvnitř. Ty v kuchyni můžete vidět stejně snadno jako jejich obrázky nad vchodem - kuchyně je totiž plně otevřená do restaurace, a hosté se tak mohou kuchařům dívat doslova pod ruce.

Když podnik před šesti lety otevíral, rozhodl se majitel pro do té doby zcela nebývalý koncept - degustační menu postavené na inovovaných českých receptech: kulajdě, koprové či hovězím jazyku. "Otevírali jsme s absolutním nadšením nad novým přístupem. Rozhodně mě tehdy ale nenapadlo, že nadchneme i inspektory Michelinu tak, že nám dají hvězdičku," říká šéfkuchař Oldřich Sahajdák poté, co zjistil, že La Degustation dostala v aktuálním vydání michelinského bedekru prestižní hvězdičku.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 80 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.