Restauraci Bratislava Flag Ship jsem podle názvu odsoudila jako vypočítavý turistický lep. Paradoxně jsem pak o ni zakopla náhodou při svých potulkách a netuše o jaký podnik se jedná, jsem do ní strčila zvědavý nos. Za něj mě chytla neuvěřitelná vůně a táhla dál.

Byla jsem zrovna po obědě a honila mě jen mlsná, a tak přišly vhod šúlance s makom, tedy bramborové šišky s mákem. Ale jídelníček měli zajímavější: beraní guláš, lokše maštěné husím sádlem, zelná polévka... Pivo nedostojí nárokům českého vybíravého jazyka, proto si dávám rybízové víno. To pochází od Děvína, kde ho tradičně dodávali na císařský dvůr. Je výborné a koupit ho tu můžete po celý rok.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se