Restauraci Bratislava Flag Ship jsem podle názvu odsoudila jako vypočítavý turistický lep. Paradoxně jsem pak o ni zakopla náhodou při svých potulkách a netuše o jaký podnik se jedná, jsem do ní strčila zvědavý nos. Za něj mě chytla neuvěřitelná vůně a táhla dál.

Byla jsem zrovna po obědě a honila mě jen mlsná, a tak přišly vhod šúlance s makom, tedy bramborové šišky s mákem. Ale jídelníček měli zajímavější: beraní guláš, lokše maštěné husím sádlem, zelná polévka... Pivo nedostojí nárokům českého vybíravého jazyka, proto si dávám rybízové víno. To pochází od Děvína, kde ho tradičně dodávali na císařský dvůr. Je výborné a koupit ho tu můžete po celý rok.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.