VEPŘOVÁ PANENKA V ŠUNCE SE SMETANOVÝMI BRAMBORAMI, HRÁŠKOVÝM KRÉMEM, KVĚTÁKOVOU KROKETOU A OMÁČKOU CIDER

Složení pro 10 osob:

Vepřová panenka: 1000 g vepřové panenky, 50 g kuřecího prátu, 50 g sušené šunky, sůl, pepř, tymián

Hráškový krém: 300 g hrášku, 30 g másla, 10 g Světlého drůbežího fondu Premium Chef, 50 g smetany na vaření, 30 g šalotky, sůl

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se