Ať už se stěhuje kamkoli, vozí si s sebou Paolo Espozito dlouhý tenký váleček z olivového dřeva po své mamince: "Každou sobotu s ním válela tenoučké těsto, ze kterého krájela nudle, čtverečky i široké pláty na skvělou domácí pastu." Její kuchyní vychovaný Paolo se bez těstovin neobejde ani v Praze, kde momentálně zakotvil. Tak jako miliony dalších Italů říká, že bez nich by jeho den nebyl úplný - na rozdíl od průměrného Čecha, který vnímá těstoviny na talíři prostě jen jako hromádku nudlí. Dokud nepochopí alespoň základy, podle kterých se Italové při přípravě svých skvělých receptů řídí, může si ovšem o italské kuchyni nechat jen zdát.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 95 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu svým přátelům
  • Přístup do on-line archivu od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek?
Dočtěte si ho za 19 Kč.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.