Hořické trubičky jsou jako sněhové vločky - každá je originální. Dělají se totiž zásadně ručně, a tak bývají vždy různě silné a také jinak stočené....

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Hořické trubičky zná každý, jen málokdo však smí sladkost s tímto označením vyrábět. V malém městě v Podkrkonoší se připravují už dvě stě let. Jedním z největších místních výrobců jsou manželé Kubištovi, kteří měsíčně na trh dodají více než půl milionu kusů této pochoutky.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.