28. 8. 2014
28. 8. 2014
Aktualizováno Slanina, kozí sýr, špenát, cuketa. To je jen malý výčet ingrediencí, které můžete nalézt pod kulatou bulkou tohoto typicky amerického pokrmu....
8. 8. 2014
8. 8. 2014
Recenze restaurací V bistru Blackdog věděli od počátků, co chtějí vařit. Rozletu ale bránila malá kuchyně. Po třech letech se proto berounský fenomén přesunul do...
6. 7. 2014
6. 7. 2014
EKONOM Potrefená husa na Albertově nedaleko Karlova náměstí zaujme moderním designovým interiérem, příjemnou zahrádkou i přípravou jídla v otevřené...
17. 2. 2014
17. 2. 2014
Ač je hamburger považován za národní jídlo Ameriky, jeho původní kořeny sahají do Evropy. V USA ho "jen" trochu vylepšili, aby byl rychle po...
18. 8. 2013
18. 8. 2013
Informatika expanduje a mění přitom svět. Třeba tak, že šéf Googlu investuje do vývoje umělého masa. Nebo tak, že výkonné počítače umožní...
5. 8. 2013
5. 8. 2013
Na jeden laboratorní "burger" je potřeba 20 tisíc umělých svalových vláken. Z jedné dávky kmenových buněk, které jsou získávány ze živého skotu...
25. 2. 2013
25. 2. 2013
Veterinární inspektoři potvrdili, že v dalších dvou masných výrobcích ze zahraničí určených pro Čechy objevili DNA koně. Šlo o masové kuličky...
12. 2. 2013
12. 2. 2013
Aféra s koňským masem v Británii ukázala, jaké jsou v Evropě kulturní a kulinářské rozdíly, které překlene jen tvrdý byznys.
17. 1. 2013
17. 1. 2013
Hamburgery s příměsí koňského masa, které bylo označeno jako hovězí, se prodávaly kromě Británie i v Česku. Obchodní řetězec Tesco je stáhl z...
13. 1. 2013
13. 1. 2013
Americké rozpočtové drama bude pokračovat, investičně zajímavé mohou být akcie McDonald's, doporučuje analytik finančních trhů z České...