18. 6. 2018
18. 6. 2018
Příjemná dřevitá vůně, někde na pozadí trošičku nakyslá, dopředu se razí kořeněný nádech, ale v podstatě velmi jemná vůně, která zůstává až ve...
10. 6. 2018
10. 6. 2018
Chcete mít nejlepší stůl v jedné z nejlepších restaurací ve městě? V takovém tom podniku, který je zrovna v módě a je tam téměř stále plno? A...
3. 6. 2018
3. 6. 2018
Hlava mi nebere, jak je možné, že Koval Distillery v Chicagu, první palírna ve městě po stu, možná dokonce sto padesáti letech, dosud unikala mé...
20. 5. 2018
20. 5. 2018
Společnost Kofola rozdělí na dividendu celý zisk za rok 2017 a část nerozděleného zisku z předchozích let. Akcionáři si letos rozdělí rekordních...
20. 5. 2018
20. 5. 2018
Grappa je chráněné označení italské pálenky z matolin, oné směsice nevábně vyhlížejících zbytků, jež zůstávají po vylisování hroznů na vinný...
15. 5. 2018
15. 5. 2018
Výsledky Nápojářské skupině Kofola se nejvíce dařilo v Česku a na Slovensku. V prvním čtvrtletí vzrostly společnosti tržby meziročně o 6,7 procenta....
14. 5. 2018
14. 5. 2018
U žen se o věku nemluví, ale já se zas tak moc nebojím napsat, že mi letos bude padesát. A už vím, jakým vínem s mým mužem naše společné 100....
30. 4. 2018
30. 4. 2018
Novým manažerem pro Becherovku, jež je součástí portfolia společnosti Jan Becher Pernod Ricard, se stal Jakub Loos. V novém působišti má v plánu...
30. 4. 2018
30. 4. 2018
Byl to první opravdu jarní víkend v norském Oslu. Půlka dubna! Na stráních okolních kopců se ještě bělal sníh, na slunci ve městě se však...
23. 4. 2018
23. 4. 2018
Americký právník a znalec barů, lihovin a koktejlů David August Embury vystavil přesně před 80 lety jihoamerické vinné pálence pisco ve své...