7. 3. 2012
7. 3. 2012
Více než sedm procent masných výrobků neprošlo minulý rok bez problémů kontrolou Státní potravinářské a zemědělské inspekce. Také kvůli použití...
14. 1. 2012
14. 1. 2012
Co všechno se dá v českých obchodech prodat? Bohužel ani pečlivé pročítání etiket nepomůže, obsah na obalu nemusí odpovídat tomu, co je uvnitř....
15. 11. 2011
15. 11. 2011
Exkluzivně Jak se liší kvalita potravin v Česku od Rakouska, Polska, Německa a Slovenska? Velký test Hospodářských novin vám dá jednoznačnou odpověď. Kdo...
14. 10. 2011
14. 10. 2011
Magazín Víkend Párky obarvené usušeným hmyzem, chuť zesílená látkou vyrobenou z hydrolyzátu kvasinek a jogurt zahuštěný škrobem. Na „vylepšení“...
3. 3. 2011
3. 3. 2011
Po dlouhé době skončí zvyk, kdy přibývá počet nově přijatých akademiků. Od září by jich mělo být až o 15 tisíc méně.
22. 8. 2009
22. 8. 2009
Česká asociace wellness uvažuje o zavedení certifikace a kategorizace wellness zařízení, aby návštěvník měl přehled o kvalitě nabízených služeb.
7. 10. 2009
7. 10. 2009
V devadesátých letech se objevilo velké množství soukromých středních a vysokých škol, které nabízely studijní obory do té doby neznámé. I...
6. 7. 2009
6. 7. 2009
Například voda Máchova jezera dosáhla už 22 stupňů, jeho okolí je ale téměř prázdné.
23. 6. 2009
23. 6. 2009
Podle nové zprávy Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj (OECD) se velká většina učitelů ve 23 převážně evropských zemí necítí být...