18. 7. 2017
18. 7. 2017
Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek Šáda a do nového menu restaurace Mlýnec zařadil okurkový předkrm, hráškovou polévku nebo meruňkový...
14. 7. 2017
14. 7. 2017
ego! Jsou velké jako křepelčí vejce, mají jemnou pikantní chuť, masitou dužinu a Italové si s nimi umí vyhrát. Olive di Ascolana - plněné, obalené a...
4. 7. 2017
4. 7. 2017
Byznys menu Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti. Povedená je i chobotnice z Josper grilu v...
11. 7. 2017
11. 7. 2017
ego! Grilování bez masa je jako oheň bez kouře. Ale existují výjimky. Třeba takové portobello. Jen tak v burgeru, plněné nebo jako příloha - a k...
28. 6. 2017
28. 6. 2017
Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty elektronicky. Pacient si bude moci vybrat, jestli chce unikátní kód dostat na papíře,...
27. 6. 2017
27. 6. 2017
Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty elektronicky. Pacient si bude moci vybrat, jestli chce unikátní kód dostat na papíře, jako...
2. 1. 2018
2. 1. 2018
Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se zaměřil na původní českou a rakouskou kuchyni z doby monarchie.V nabídce samozřejmě nechybí...
23. 6. 2017
23. 6. 2017
ego! Má jemné bílé maso, a tak mu sluší trocha výraznějších chutí. Domácí králík vyrůstá na bylinkách. A když se mění v pečínku, kruh se uzavírá -...
21. 6. 2017
21. 6. 2017
Frgál patří společně se slivovicí či polévkou kyselicí k nejtypičtějším krajovým specialitám na Valašsku. Tato pekařská specialita má mnoho...
20. 6. 2017
20. 6. 2017
Byznys menu Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti. Nabízí nový gastronomický...