1. 12. 2017
1. 12. 2017
Tenhle vývar má sílu volského potahu, ostatně je připraven z hovězí oháňky. V puse je sametově hladký, smažené knedlíčky slastně křupnou. A...
1. 12. 2017
1. 12. 2017
Češi jsou, co se týče vánoční gastronomie, konzervativnější než Italové. Ti totiž nemají jedno národní jídlo, které by si k večeři připravili...
28. 11. 2017
28. 11. 2017
Desítky let fungovalo v Kaprově ulici v Praze vyhlášené knihkupectví, které po krátké renovaci unikátních prostor vystřídalo ambiciózní bistro...
24. 11. 2017
24. 11. 2017
Tuřín, zelenina, na níž kdysi přežívali lidé v časech nouze, neúrody jiných plodin i válek. Není divu, že upadl v zapomnění. Moderní kuchyně...
16. 11. 2017
16. 11. 2017
Ananas, fíky, datle v moučníku s mangovým sorbetem rozsvítí i nejzamračenější den.
A nejen díky pár kapkám jamajského rumu.
9. 11. 2017
9. 11. 2017
Svatomartinská husa Chystáte se letos připravovat svatomartinkou husu doma? Nechte se inspirovat recepty předních českých šéfkuchařů. Své tipy prozradili Jan...
7. 11. 2017
7. 11. 2017
Videorecept Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám na kameru ukázal, jak se připravuje toust...
1. 11. 2017
1. 11. 2017
Představujeme nové kuchařské knihy, které se tentokrát nesou nejen v duchu zdravých trendů. V knize mladé kuchařky a herečky Anny Linhartové...
31. 10. 2017
31. 10. 2017
Podzim přeje houbařům.
Zapomeňte na smaženici a kulajdu - upečte si quiche!
23. 10. 2017
23. 10. 2017
Řekové milují jídlo.
Ať už jsou to králičí stifado, grilované jehněčí, masové kuličky, plněné zelné či vinné listy...
O tom nemůže být pochyb.