reklama

Téma: tipy

Tipy

Tipy z Febiofestu: Festival promítne nizozemská i korejská překvapení z Cannes či vítěze z Locarna

Na festivalu Febiofest se herečka Isabelle... více
Kultura 0 26.03.2017
ego!

IPA Experiment: Krasopisný výsledek nejvíc odpracovaly sudy po Bourbon whiskey

Malt master Glenfiddich Distillery novátorsky přečerpal whisky k "dostaření" do sudů po IPA. Vznikl... více
Jídlo 0 24.03.2017

Zápisky protivného hosta

Zakotvený Pivovar Na lodích se už v českém povodí provozují různé gastronomické koncepty, takže Gourmetgurua ani nepřekvapilo, když pod Štefánikovým... více
Jídlo 0 24.03.2017
Pracovní oběd

Ředitel hotelů Imperial a Cosmopolitan Lukáš Klak: Negativní recenzi si prostě nemůžeme dovolit

Víte, jak se stravují majitelé či personál... více
Páteční oběd 0 24.03.2017

Jakou učebnici?

(doporučuje Ondřej Kuchař) více
Knihy 0 17.03.2017
ego!

Víno jako srdeční záležitost: Tavel 2015 má úchvatnou ohnivou barvu. Je ale překvapivě plochý

Francouzský Tavel je jedno z mála růžových vín,... více
Jídlo 0 17.03.2017
Pracovní oběd

Programovala jsem odmala, říká zakladatelka TeskaLabs. V řízení firmy napůl s exmanželem vidí výhody

Vladimíra Tesková dokáže IT řešení uplatnit i v... více
Páteční oběd 0 20.03.2017
ego!

Tak trochu jablko: Nová Tullamore D.E.W. zrála v sudech po cideru

Nová Tullamore D.E.W. nese podtitul cider cask finish. "V době, kdy kvasí v sudu šťáva z jablek, se... více
Jídlo 0 10.03.2017

Moje čtení: Hana Kulhánková, ředitelka festivalu Jeden svět

Protože je festival Jeden svět v plném proudu, jeho ředitelka Hana Kulhánková nemá čas na knihy.... více
Knihy 0 10.03.2017
Pracovní oběd

Poobědvali jsme se spolumajitelkou lahůdkářství J. Gruber. Náš e-shop má větší obrat než naše prodejny, říká

Jako novinářce jí kdysi vadilo, že nevidí lidi,... více
Páteční oběd 0 10.03.2017

Cideru se v Česku vypije málo. Trhu dominují velké pivovary, ty ale reklamou nápoj zpopularizovaly, říkají zakladatelé domácí ciderovny F. H. Prager

Ondřej Frunc a Cyril Holub vlastní malou... více
Rozhovor 0 10.03.2017

Range Rover Velar: Prozkoumali jsme sci-fi auto na vlastní kůži

Nový Range Rover Velar má futuristický design včetně elektricky zasouvacích klik dveří. Nabídne... více
Auto 0 09.03.2017

Když sledujete start rakety, jako by vám někdo bušil do těla deskou, popisuje zážitek z Mysu Canaveral šéf České kosmické kanceláře Jan Kolář

Osobně zná ruské i americké kosmonauty. Eugenu... více
Moje tři cesty 0 09.03.2017

Zapomeňte na slavnou píseň "You can't always get what you want". Naučte se říkat si o "ano"

Aby protějšek reagoval pozitivně, musíme pochopit... více
život v korporátu 0 09.03.2017

Zápisky protivného hosta

Vznešený muž vs. skvělý barman Gourmetguru gratuluje Václavu Jahnovi z pražského cocktail baru La Casa de la Havana vieja k vítězství v českém kole... více
Jídlo 0 03.03.2017
ego!

Víno Divý Ryšák 2015 je pro fajnšmekry. Na jazyku je nevycválané a mírně lechtavé

Ryšák je staré označení pro růžovky vyrobené ze směsi hroznů. V tomto případě dvanácti různých... více
Jídlo 0 03.03.2017
Moje móda

Módní styl podle zmrzlináře Jana Hochsteigera: Bez bekovky ani ránu

"Na hlavu jsem si ji nasadil z legrace a už jsem u ní zůstal," říká zmrzlinář Jan Hochsteiger o své... více
Styl 0 09.03.2017

Moje čtení: manažerka Renata Mrázová

Manažerka Renata Mrázová žije a pracuje v současné době v Nizozemsku, ale českou knihovnu má i tam velmi rozlehlou. více
Knihy 0 03.03.2017
Pracovní oběd

Topmanažer QED Group Rostislav Jirkal: Jak je důležitá týmová spolupráce, vysvětluji na výsadkové jednotce

"Sedět v Café de Paris, a ještě s panem... více
Páteční oběd 0 03.03.2017

Kolik stojí jízda autem na různá paliva

více
Data 0 02.03.2017

Kia Optima SW: Korejský luxus poprvé jako kombi

Manažerský sedan z Koreje konečně dostal verzi kombi. Může se tak pustit do boje se silnými... více
Auto 0 02.03.2017

Má rád cesty s útrapami. Teď se spolumajitel firmy Beneš a Lát Lumír Al-Dabagh chystá na trek do výše 4500 metrů v Nepálu

Nic mě tak nemůže nadchnout jako cestování, říká... více
Moje tři cesty 0 02.03.2017

Systém, v němž firemní hodnoty jednou platí a jindy ne, nepřežije

Kdo káže vodu a pije víno, pokud jde o firemní hodnoty, selže. Při hodnotících pohovorech je třeba... více
život v korporátu 0 02.03.2017
Pracovní oběd

Byznys v podání zakladatelky Globair Jany Procházkové: Dobrodružství, ne boj o přežití

"Čím líp děláme naši práci, tím víc hrozí, že o... více
Páteční oběd 0 24.02.2017

Moje čtení: rektorka pražské VŠE Hana Machková

Rektorka pražské VŠE Hana Machková má čtení i psaní doslova v popisu práce. A když nepracuje? Zase... více
Knihy 0 24.02.2017

Zápisky protivného hosta

Neulítnou Rudolfinu včely? Tak aby bylo jasno. Gourmetgurua nezajímá jen jídlo a pití, ale strava duševní jakbysmet. Proto mu nemohlo uniknout... více
Jídlo 0 24.02.2017
ego!

Sbližování ginu s vínem: Beefeater Burrough's Reserve "odpočíval" v sudech po bordeauxském

Na etiketě kdysi jediné varianty London Dry ginu... více
Jídlo 0 24.02.2017
Moje technologie

Byt nám hlídá vysavač, chceme k němu přidat i chytrou troubu, říká Martin Pučálka

Ředitel společnosti Pučálka, která se zabývá... více
Technologie 0 28.02.2017

Luxus do Ženevy: Čím automobilky lákají nejbohatší řidiče

Na březnovém autosalonu v Ženevě se předvedou superluxusní vozy pro nejbohatší. Extrémní off-road... více
Auto 0 23.02.2017

Let nad mořem či kojenec na sjezdovce. Zakladatel oděvní firmy Pietro Filipi Petr Hendrych rád holduje adrenalinovým zážitkům

Petr Hendrych cestování vždy spojuje s nějakou... více
Moje tři cesty 0 23.02.2017

Životopis je první dotyk s novými příležitostmi. Při jeho psaní přemýšlejte, kam se chcete posunout

Životopis je jako první dotyk (nenasazujte si v... více
život v korporátu 0 23.02.2017
ego!

Lázně aktivně: Ve kterých střediscích si po proceduře zalyžujete?

Populární wellness dnes již sice nabízí řada hotelů, ale lázně jsou lázně. Poskytnou vám i... více
Speciál 0 22.02.2017
ego!

Divoký Kohout: Víno surové chuti, které rostlo i zrálo nespoutaně

Původně Cuvée Oldschool 2011 je dnes obrandované jménem brněnského podniku Kohout na víně. Byť se... více
Jídlo 0 17.02.2017

Zápisky protivného hosta

České Puro Gelato zmrazilo Němce Ač letošní únor ke konzumaci zmrzliny příliš nevybízí, Gourmetguru má pro vás žhavou, respektive ledovou novinku.... více
Jídlo 0 17.02.2017

Moje čtení: místopředseda vlády a předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Pavel Bělobrádek čte pravidelně, rád a většinou u stolu, ale někdy má knihy stažené i v mobilu.... více
Knihy 0 17.02.2017
Pracovní oběd

Pracovní oběd s šéfem ekolo.cz Jakubem Ditrichem: Ježdění na elektrokole není projev lenosti

Byla to láska na první pohled. Servírka řekla, že... více
Páteční oběd 0 17.02.2017
Moje technologie

Světla, topení i zalévání u nás doma žijí vlastním životem, říká majitel firmy Next Ivan Pavlíček

Vědec a majitel společnosti Next Ivan Pavlíček... více
Technologie 0 21.02.2017

Nová Škoda Octavia: Vsadila na odvážný design. Uspěje?

Změna přídě nejprodávanějšího vozu v Česku vyvolala rozporuplné reakce. Čtyři světlomety ale nejsou... více
Auto 0 16.02.2017

Na svých cestách poznal ředitel české pobočky aerolinek Emirates Bořivoj Trejbal ráj na zemi a město nebezpečnější než divočina se lvy

Nejvyšší šéf Emirates v Česku cestuje nejraději... více
Moje tři cesty 0 16.02.2017

Proč mít firemní hodnoty? Fungují jako myšlenkový most mezi firmou a vnějším prostředím

Jako start-up nepotřebujete formulovat firemní... více
život v korporátu 0 16.02.2017
ego!

Dezert jako vyznání: Romantický valentýnský večer zajistí malinový dort s čokoládou

Svatý Valentýn - takový svátek nesvátek. Den... více
Jídlo 0 10.02.2017
ego!

Enigmatická rumová kompozice. Bonpland Rouge se nejlépe prosadí v čistém stavu

Bonpland Rouge je kompozice sestavená z rumů Guatemaly, Guyany, Jamajky, Nikaraguy a Trinidadu.... více
Jídlo 0 24.02.2017

Moje čtení: Ilustrátorka Renáta Fučíková

Renáta Fučíková, v současné době velmi žádaná ilustrátorka, se věnuje knihám každý den. Čas od času ušetří chvilku i na "nepracovní čtení." více
Knihy 0 10.02.2017

Spolupráce v mezinárodním týmu bolí a není intuitivní. Největší zradou bývá šéfova vlastní jistota

Lucie se ptá Za poslední dva roky si podle... více
život v korporátu 0 09.02.2017

Pavel Jechort, generální ředitel společnosti Suri: První láska byla červená

Poprvé točil volantem, když mu bylo šest. A hned byl o krok dál k dospělosti. více
Jízda 0 03.02.2017

Dovádivý Němec. Víno Dürkheimer Riesling svítí teplým jarním sluncem

Dokonalost, pořádek a řád bývají vlastnostmi Němců. Jak je na tom německé víno? Od něj přece jen... více
Jídlo 0 03.02.2017
ego!

Moje čtení: Novinář a moderátor Jakub Železný

Známý novinář a moderátor Jakub Železný je, jak vidno, náruživý čtenář. A to už odmalička. více
Knihy 0 04.02.2017
Moje technologie

Od auta se chci oprostit. Začal jsem skládacím kolem, říká ředitel firmy Mibcon Ondřej Dědina

Šéf společnosti Mibcon Ondřej Dědina se v osobním... více
Technologie 0 07.02.2017
  Celkem nalezeno: 983.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama