reklama

Téma: šéfkuchař

ego!

"Mám rád dobrý chléb s dobrým salámem, klobásou nebo sýrem," říká proslulý německý michelinský šéfkuchař Sven Elverfeld

V listopadu by měla jeho restaurace získat již... více
Rozhovor 08.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Konec jedné Story. Petřinská restaurace mladého kuchaře Michala Černého zavírá

Michala Černého před rokem v anketě magazínu ego!... více
Jídlo a pití 10.07.2017
ego!

Jíst maso je přirozené. Jen se s ním musí zacházet s úctou, říká mladá šéfkuchařka Markéta Libánská

V pubertě koketovala s vegetariánstvím, nyní... více
Rozhovor 30.06.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte 2

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří. více
Téma 03.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Nemám rád hlášku, že určitý host je VIP, říká Pavel Býček z Alcronu

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Hmyz na talíři není můj šálek kávy, říká Marek Šáda z Bellevue a Mlýnce

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Zatím si netroufám na japonskou rybu Fugu, říká Ondřej Koráb z The Grand Mark Prague

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 12.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: O nůž pečujeme jako o svatý grál, říká Lukáš Želechovský z Buddha Baru

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Největší gastronomický hřích jsou módní trendy diet, říká Jan Kvasnička z La Gare

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Pinzeta je na trhání obočí, do kuchyně nepatří, říká Přemek Forejt z Entrée

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 10.07.2017
ego!

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Kuchařovo ego nemá v kuchyni co dělat, říká Patrik Bečvář ze Selského dvora

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s... více
Téma 11.07.2017

Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Jídlo a pití 27.06.2017
Rozhovor

Pavol Pavlík, šéfkuchař Bistrotu 104: Ve skandinávské kuchyni jsem našel smysl

Pavol Pavlík dříve působil v restauracích zaměřujících se na francouzskou kuchyni. V Bistrotu 104,... více
Jídlo a pití 11.05.2017
ego!

Recept: ego! chlebíček exkluzivně připravil Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru

Chlebíček je nesmrtelný český fenomén. Speciálně... více
Téma 13.04.2017
ego!

Šéfkuchař, majitel restaurace a hoteliér Pavel Pospíšil: Jedu si svůj styl

Byl prvním českým kuchařem, který kdy dostal michelinskou hvězdu. Ale to bylo v jiném století a v... více
Rozhovor 24.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Provensálské jaro do Bellevue přivolá michelinský šéfkuchař

Do Prahy se chystá michelinský šéfkuchař... více
Jídlo a pití 20.02.2017
ego!

Reportáž: Jak chutná nejlepší jídlo světa? Kuchařskou olympiádu v Lyonu vyhrál americký šéfkuchař Mathew Peters

Hala zaplněná do posledního místa se otřásá v... více
Reportáž 03.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Kančí hřbet s topinamburem pro gourmety v prvorepublikové atmosféře Café Savoy

Café Savoy, kavárna a restaurace skupiny... více
Jídlo a pití 02.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na ruánskou kachnu do pražské La Gare. Nový šéfkuchař se učil v předních českých podnicích i v Austrálii

Pražská gastronomická scéna nezapomíná na... více
Jídlo a pití 30.01.2017

Jídlo není soupeř. Inspirujte se zdravým jídelníčkem od špičkových českých šéfkuchařů

Mezi nejčastější lednová předsevzetí Čechů patří... více
Jídlo a pití 13.01.2017
proč ne?!

Nejdůležitější ingrediencí šéfkuchaře je jeho vlastní mozek, říká šéf nejlepší restaurace na světě

Představte si místo, kde nic není takové, jak se... více
Gastronomie 25.08.2016
Moje účtenka

V restauraci MaSa by Hervé Rodriguez si mimo jiné přečtete, kdo vás obsluhuje a kdo připravuje jídlo

Restaurace MaSa, která funguje teprve dva týdny,... více
Platím 15.07.2016
proč ne?!

Michelinský vesmír: Na začátku byl tlouštík z pneumatik maskotem firmy, dnes udává gastronomickou prestiž

Bratři André a Édouard Michelinovi v roce 1909... více
Legenda 17.06.2016
proč ne?!

Šéfkuchař doporučuje podniky, které dokážou zaujmout a inspirovat i ostřílené profesionály

Které restaurace oslovili čerstvého držitele... více
Tipy 17.06.2016
ego!

Olivier Gourmelon je hráč s kuchařskými esy. Do světa gastronomie ho přivedla láska k jídlu

Z jeho "francouzské stáje" pocházejí ti nejlepší... více
Téma 05.06.2016
ego!

Osm nejlepších kuchařů, které neznáte: Známí čeští šéfkuchaři prozradili, kdo by mohl brzy zazářit na kulinářské scéně

Ze skvělých kuchařů se dnes stávají celebrity.... více
Téma 25.04.2016
ego!

Proč se (ne)stát šéfkuchařkou. Existují důvody, které dělají tohle povolání ryze mužskou záležitostí?

Když jsme vyzvali známé šéfkuchaře, aby nám... více
Téma 24.04.2016

Čeští šéfkuchaři se již popatnácté utkají na mistrovství v otevírání ústřic

Na Staroměstském náměstí se už patnáctým rokem uskuteční soutěž v otevírání ústřic. Vítěz klání... více
Life 01.04.2016

Německý šéfkuchař Thomas Bühner: Michelinské hvězdy jako pocta i prokletí. Gastronomie má především těšit

Thomas Bühner je skutečnou superstar svého oboru,... více
Jídlo 23.02.2016
Recept

Podívejte se, jak šéfkuchař baru Prolog připravuje jehněčí hřbet s bramborovou gratinkou

Prolog přináší atmosféru amerického baru z doby... více
Jídlo a pití 13.01.2016
Recept

Upečte si zámeckou pečínku z bažanta. Dnes to jde i bez plivání broků a škubání peří

Zavěšeni na balkonech a pod okny se kdysi stávali... více
Jídlo 11.12.2015

Nejlepší šéfkuchaři představí své gastroumění na Chef Time Fest 2016

Špičkové degustace připraví pro návštěvníky Chef Time Fest 2016 dvě desítky nejlepších českých... více
Jídlo a pití 19.11.2015
ego!

Majitel restaurace a šéfkuchař Radek Kašpárek: Vymýšlím jídla i při řízení

Nemá rád nuly, často experimentuje a hraje si s prezentací jídla. Sýry v piknikovém koši, vejce v... více
Rozhovor 16.09.2015
ego!

Učila jsem se u slavného singapurského kuchaře. Justin Quek mísí asijskou kuchyni s evropskou

Špagety se sójovou omáčkou, ravioli s bůčkem?... více
Jídlo 25.08.2015
Recept

Jaro jako malované. Na velikonoční stůl patří čerstvá sklizeň a mladé maso

Velikonoční pokrmy vycházejí z tradic a také z toho, co kdysi bývalo na jaře k dispozici. Letos je... více
Jídlo 03.04.2015
Video

Podívejte se, jak Zdeněk Pohlreich v Imperialu připravuje telecí líčka

Nenápadný sval z tváře přežvýkavců považovali řezníci dlouho za podřadné maso. Telecí líčka... více
Zzz Jídlo 20.03.2015
Rozhovor

Zdeněk Pohlreich: Světovou gastronomii dělají divní lidé

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v rozhovoru říká, že není franšízový typ. "Nemám za cíl vybudovat... více
Jídlo a pití 04.03.2015

Když se k plotně postaví ti nejlepší. Podívejte se, jak se kouzlí v kuchyni

Vítězstvím švédského šéfkuchaře Orjana Johannessena skončila ve středu prestižní světová kuchařská... více
Jídlo a pití 29.01.2015

Ukrajinský trh by mohl být pro Čechy kulturním šokem, říká šéfkuchař Radek David

Až šestkrát za rok jezdí Radek David na Ukrajinu, kde připravuje menu pro několik restaurací. V... více
Jídlo a pití 26.01.2015

Singapurská kuchyně je rozmanitá, hada by si už ale šéfkuchař Král nedal

Šéfkuchaře pražské restaurace Aureole bavila asijská kuchyně už v učení a rád ji má dodnes.... více
Za jídlem 12.12.2014
Jídlo

Nejlepší způsob, jak pít koňak? Ten, který vám nejlépe vyhovuje

V kraji okolo města Cognac, na nejlepších tamních vinicích Grande Champagne a Petite Champagne,... více
Chutě - vůně 02.11.2014
Chutě a vůně

Hvězda italské kuchyně vaří pro lyžaře z jednoduchých horských chutí

Unikátní projekt Cook the Mountain nabízí kombinaci lyžování s gastronomií a tradicemi regionu. V... více
Chutě - vůně 11.10.2014

Šéfkuchař Jan Punčochář mění palubu. Z Le Terroir přechází do Grand Cru

Podnik Grand Cru zaznamenal posilu, která přinese nejen kvalitu do kuchyně restaurace v domku u... více
Jídlo a pití 21.04.2015

Strnadi na vymření? Francouzští kuchaři chtějí lovit ptáky kvůli kulinářskému požitku

Jedním z důvodů, proč jsou některá zvířata na... více
Jídlo a pití 10.09.2014
Ekonom

Na gastronomii se dají vydělat stamiliony. Jak vypadá český byznys "s vařečkou"

Češi propadli vaření. Za kulinářské kurzy u profesionálů, kterých se účastní tisíce lidí, knihy s... více
Jídlo a pití 07.09.2014

Vyvařené stamiliony: Zmapovali jsme český byznys "s vařečkou"

Češi propadli vaření. Za kulinářské kurzy u profesionálů, knihy s recepty nebo gastronomické... více
Ekonom 04.09.2014

Ondřej Koráb novým šéfkuchařem hotelu The Mark Luxury Hotel Prague

Vedení The Mark Luxury Hotel Prague (The Mark), člena sdružení nezávislých luxusních hotelů The... více
Pro HR manažery 07.08.2014

Kdo vládne současné české gastronomii? Mimo jiné i několik cizinců

Týdeník Ekonom představuje v aktuálním vánočním dvojčísle s gastronomickou přílohou desítku... více
Ekonom 19.12.2013
  Celkem nalezeno: 60.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama