reklama

Téma: restaurace

Odsouzené ženy mají svou restauraci, vaří tu i obsluhují

Kolumbijská restaurace Interno začala fungovat v prosinci roku 2016 a během pár měsíců se stala... více
Zahraniční 11:20
Pracovní oběd

Miluje písmo a učí lidi, jak přeměnit stres v energii. Čas běží a není prostor pro otálení, říká personální ředitelka Škoda Praha Invest

Žena v neustálém pohybu. Taková je Monika... více
Páteční oběd 22.09.2017

Zápisky protivného hosta

V Rybistru ryby na přání Na malý obchod s čerstvými rybami a bistro v jednom narazil Gourmetguru na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. V Rybistru... více
Jídlo 22.09.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 21.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo 19.09.2017

Německá síť italských restaurací má velké plány. Týkají se i Česka

Řetězec restaurací s italskou kuchyní Vapiano otevře v nejbližších týdnech už svou druhou pražskou... více
Podniky a trhy 18.09.2017
Moje specialita

Jak připravit skvělé ratatouille, zeleninové ragú z Francie

Lehké jídlo pocházející z francouzské Nice. Orestovaná letní zelenina voní bylinkami z Provence. více
Jídlo 21.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo 13.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak se peče ve Spižírně pod stropem z divokých rostlin

V Korunní ulici na pražských Vinohradech otevřelo koncem léta nové designové bistro. V kuchyni... více
Jídlo 12.09.2017
ego!

Jak připravit dobrý burger? V denním menu improvizujeme se sezonními surovinami, říká majitel Peter’s Burger Pubu

Ačkoliv si mnozí myslí, že vznikl v USA, původ má... více
Jídlo 09.09.2017

Zápisky protivného hosta

Paprika s Davidovou hvězdou Na nové bistro s názvem Paprika narazil nedávno Gourmetguru poblíž pražského náměstí Míru. Vlastní ho dva izraelští... více
Jídlo 08.09.2017
Pracovní oběd

Vyrábí desky pro Foo Fighters, spolupracovali s U2. Příští expanze by měla směřovat do Japonska, říká ředitel GZ Media Michal Štěrba

Umístění továrny na gramofonové desky má svá... více
Páteční oběd 08.09.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Restaurace 11.09.2017

Agnieszka Kozłowská: Pro Čechy jsme speciálně připravili pizzu quattro formaggi

Společnost AmRest v pražském nákupním centru Palladium minulý týden otevřela svou první restauraci... více
Agenda 08.09.2017

Spojenectví s destilérkou Kleiner pomůže "Starorežné" zacílit na luxus. Menší palírně otevře dveře do zahraničí

Palírna U Zeleného stromu uzavřela kapitálové... více
Podniky a trhy 04.09.2017

Zápisky protivného hosta

Jižanské kuře z Dejvic Americké kuře na jižanský způsob slibovala už několik měsíců před svým červencovým otevřením nová restaurace Chickin v... více
Jídlo 01.09.2017

Od října zmizí z Prahy 1 antikonfliktní týmy dodržující pořádek v ulicích. Podle starosty už svůj účel splnily

Antikonfliktní týmy se po prázdninách vrátí opět... více
Domácí 31.08.2017
Byznys menu

Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... více
Restaurace 04.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prohřátí organismu s pomocí celeru i švestek a izraelské bistro v Praze

Šéfkuchař Marek Šáda na září připravil menu, v... více
Jídlo 29.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo 29.08.2017
Moje specialita

V barvách italské vlajky: Jak připravit skvělé caprese

Lehký letní pokrm vznikl v Kampánii. Jeho základní suroviny - rajčata, bazalka a mozzarella - značí... více
Jídlo 30.08.2017

Zápisky protivného hosta

Lístek s sebou Na okraji Kunratic stojí u vstupu do jednoho z největších pražských lesoparků restaurace s příznačným názvem Na tý louce zelený.... více
Jídlo 25.08.2017
Pracovní oběd

Lidé si vykládají fakta, jak se jim to hodí, říká přední český specialista na mezinárodní konflikty

Emil Aslan je předním českým specialistou na... více
Páteční oběd 25.08.2017
Byznys menu

Vybroušená jednoduchost v restauraci Nota Bene: Ochutnali jsme skvostné hovězí i originální kulajdu

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost.... více
Restaurace 28.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Bagety, chléb a dorty s vůní Francie

Petite France je pekařský obchod na pražském Novém Městě, inspirovaný francouzskými cestami svých... více
Jídlo 22.08.2017
Pracovní oběd

Navždy skautem. Novými členy se často stávají dospělí, říká ředitel Skautského institutu Miloš Říha

Uzel na skautském šátku se prý nesmí rozvázat,... více
Páteční oběd 18.08.2017

Zápisky protivného hosta

Když michelinský šéfkuchař netrpí závratí Od 1. do 10. září mají všichni návštěvníci metropole příležitost poobědvat či povečeřet vysoko nad Prahou.... více
Jídlo 18.08.2017
Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 21.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Americké jižanské kuře, které připravují v Dejvicích

Na okraji pražských Dejvic otevřela minulý měsíc restaurace zaměřená na americkou jižanskou... více
Jídlo 17.08.2017

Češi propadli domácím limonádám. Restaurace ale budou muset prokázat, čím se liší od průmyslových, jinak hrozí vysoké pokuty

Češi se zamilovali do takzvaných domácích... více
Titulní strana 16.08.2017

Zápisky protivného hosta

Japonsko-české párování Nymburský podnik Sushi 4 You o sobě dával vědět dlouho dopředu, a tak když před pár týdny konečně otevřel, Gourmetguru se... více
Jídlo 11.08.2017
Pracovní oběd

Jak obout mileniály: Pro mladou generaci jsme vyrobili americké tenisky, říká marketingový ředitel Bati

"Když prodáváte boty, prodáváte z velké části... více
Páteční oběd 11.08.2017

Gastroakce pro druhou polovinu léta: Francouzský kuchařský host V Zátiší i cibulová slavnost na česko-rakouských hranicích

Na druhou polovinu léta chystají české... více
Jídlo 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Kde se občerstvit, když se celé odpoledne procházíte rozsáhlým Kunratickým lesem? Do zahradní... více
Jídlo 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Signature, luxusní restaurace na brněnské dálnici

Otevřít luxusní restauraci hned vedle kasina a ještě ke všemu na dálnici působí trochu jako... více
Jídlo 07.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 07.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: "Škvarková" pomazánka bez sádla boduje na pražské Letné

Sádlo a škvarky patří k tradičním položkám české gastronomie. Tak trochu jinou českou kuchyni... více
Jídlo 02.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína... více
Jídlo 01.08.2017
Pracovní oběd

Největší oříšek byl ázerbájdžánský chléb, říká Pavel Jandura, který dodává do světa velké pekařské stroje

V Rusku, Ázerbájdžánu, Ghaně nebo Chile. Tam... více
Páteční oběd 28.07.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Návod na použití vlastního života neexistuje. Ale někteří lidé ho mají

Někteří lidé vždy vědí všechno lépe než vy. A... více
Autorská strana 28.07.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 28.07.2017
Výsledky

McDonald’s zvýšil čtvrtletní zisk na 31 miliard korun. Podpořily ho hlavně vyšší prodeje v zavedených restauracích

O 28 procent na 31 miliard korun se podařilo... více
Byznys 25.07.2017
Pracovní oběd

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský... více
Páteční oběd 21.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 24.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 20.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hotel Kristian pod Boubínem nabízí poctivou šumavskou gastronomii

Ve vesnici Kubova Huť mezi šumavskými kopci... více
Jídlo 18.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pražská Itálie v novém. La Finestra in Cucina osvěžila prostory i jídelníček

Skupina La Collezione zastřešuje několik bister,... více
Jídlo 13.07.2017
  Celkem nalezeno: 1277.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama