reklama

Téma: restaurace

Ambiente buduje restaurace kolem osobností. Chce být skleníkem pro nové gastrokoncepty

Firma Tomáše Karpíška brzy otevře další podnik,... více
Marketing 12:16
Byznys menu

Maso zakázáno. Ochutnali jsme vegetariánskou kuchyni z Etnosvěta

Bezmasá kuchyně pražské restaurace našla inspiraci v mnoha koutech světa. Potěší barevný podzimní... více
Restaurace 21.11.2017

Dnes zákazník, zítra zaměstnanec. V Ikee zřídíme náborové koutky, plánuje topmanažer

Kromě kuchyní, ložnic či obýváků budou zákazníci... více
Páteční oběd 16.11.2017

Zápisky protivného hosta

Kachna s čokoládou Nové menu objevil Gourmetguru v brněnském Restaurantu Pavillon. "Chtěl jsem, aby mělo zřetelný rukopis, bylo jednoduché a stálo na... více
Jídlo 16.11.2017
Pracovní oběd

Palladium slaví 10 let a čeká ho rekonstrukce. Lokální designéry zapojit neplánujeme, říká manažer

Začátky nebyly vůbec jednoduché. V nově otevřeném... více
Páteční oběd 10.11.2017

Zápisky protivného hosta

Neřízené degustace v Cihelně Několik novinek hlásí pražská Hergetova Cihelna, na níž kromě gastronomie Gourmetguru oceňuje výhled na Karlův most. Tou... více
Jídlo 10.11.2017

A přece se kouří: Pět měsíců po zákazu se v některých restauracích stále dýmá

Pět měsíců po zákazu kouření v restauracích se v některých hospodách zase dýmá. Založili tam klub,... více
Téma 14.11.2017

Babišovi otevírají českou verzi restaurace Paloma. Ambice mají velké, chtějí pro ni michelinskou hvězdu

Andrej Babiš se svou ženou Monikou otevírají v... více
Domácí 10.11.2017
Svatomartinské tipy

Kam v Praze na svatomartinské hody? Přinášíme pět tipů na místa, kde nešlápnete vedle

Svatý Martin byl sice ve skutečnosti poustevník,... více
Jídlo a pití 06.11.2017

Počet restaurací McDonald's v Česku brzy dosáhne stovky

McDonald's chce v následujících letech otvírat nové restaurace. Provozovat je budou franšízanti.... více
Podniky a trhy 06.11.2017

Živí průvodci nezmizí. Stále je dost lidí, kterým nestačí informace z aplikace, říká majitelka školy pro průvodce a delegáty

Mobilní aplikace dokážou pozoruhodné kousky, ale... více
Páteční oběd 04.11.2017
Moje specialita

Lasagne: Připravte si italskou pochoutku na boloňský či neapolský způsob

Existuje více variací, nejproslulejší jsou ale lasagne s bešamelem, vepřovým a hovězím masem a... více
Jídlo 04.11.2017

Vyzkoušejte gurmánské Vánoce v italském stylu

Jak vypadá vánoční menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho. Potěší... více
Restaurace 06.11.2017

Zápisky protivného hosta: Grand Cru pořádá ústřicový večer a Hergetova Cihelna otevřela kavárnu

Gourmetguru tentokrát shromáždil několik... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Zápisky protivného hosta

Thai Father zpátky v Karlíně Před létem Gourmetguru informoval, že "Thai Father" Pavel Rexim Mejsnar zavírá v pražském Karlíně oblíbené Our Cafe a... více
Jídlo 27.10.2017

Obědy podražily, důvodem je EET a drahé máslo. Z krajských měst se dá v průměru pod stovku najíst jen v Olomouci

Průměrná útrata za oběd byla v září 109,20... více
Byznys 25.10.2017

Zápisky protivného hosta: Kam na černé a bílé lanýže? A kde naporcují svatomartinskou husu do pěti chodů?

Černá a bílá v Bellevue Kvalitní úrodu černých a... více
Jídlo a pití 03.11.2017

Miluji zvuky z lahvárny, to je rajská hudba, říká výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven

"České pivo je jedinečný nápoj," říká jeho první... více
Páteční oběd 20.10.2017
Moje specialita

Připravte si scones, britské koláčky k odpolednímu čaji

Malé koláčky s jahodovou marmeládou a cornwallskou smetanou se v Británii tradičně podávají k... více
Jídlo 21.10.2017

Zápisky protivného hosta

Čas pro nejpálivější zmrzlinu Dát si v zimě pro zahřátí zmrzlinu? Proč ne, řekl si Jan Hochsteiger z pražské zmrzlinárny Crème de la Crème.... více
Jídlo 20.10.2017
Byznys menu

V centru Prahy vznikla nová burgrárna, láká na pokrmy na míru

Majitelé prémiového steakhousu George Prime Steak otevřeli nový podnik zaměřený na burgery. Opět... více
Restaurace 23.10.2017

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých... více
Jídlo a pití 17.10.2017

Češi přestávají pít pivo v hospodách a restauracích. Zájem o plechovkové vzrostl o polovinu

Do konce srpna letos vzrostl prodej piva v... více
Byznys 16.10.2017
Pracovní oběd

Stres řeším meditací, říká ředitel slevového portálu Klido.cz

Už nejsme jen slevový portál, říká Petr Sýkora, ředitel Klido.cz. Společnost založil ještě coby... více
Páteční oběd 13.10.2017

Zápisky protivného hosta

Káva chutí, poznáním i hrou Šálkem dobré kávy Gourmetguru nikdy nepohrdne, a tak si tento víkend (14.−15. října) nenechá ujít Prague Coffee... více
Jídlo 13.10.2017
Byznys menu

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší těstoviny s... více
Restaurace 24.10.2017
Ekonom

Pražský Američan prorazil s mexickou kuchyní. Podíl v jeho Burrito Loco koupil majitel Leo Expressu

Síť mexických fastfoodů Burrito Loco vybudoval... více
Další témata 14.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní... více
Jídlo a pití 10.10.2017
Pracovní oběd

Nejsme oddělení lampiček, říká zakladatel Signal Festivalu Martin Pošta

Signal Festival už za pár dní popáté rozzáří Prahu. A nejen to. Jeho zakladatel Martin Pošta... více
Páteční oběd 06.10.2017
Moje pohostinství

Bílá, šedá a dřevo. Obecní hostinec v Beskydech dostal díky architektům výjimečnou tvář

V Česku není příliš mnoho obcí, které by... více
Architektura 06.10.2017
Moje specialita

Focaccia. Pečivo, které Italové jedí namočené v prvním ranním cappuccinu

Jednoduché italské pečivo se vyrábí z těsta podobného pizze. Pro minimum použitých ingrediencí se... více
Jídlo 09.10.2017

Zápisky protivného hosta

Nové brunche V Zátiší Gourmetguru se dozvěděl, že vyhlášená zážitková restaurace V Zátiší na rohu Liliové ulice a Betlémského náměstí v Praze změnila... více
Jídlo 06.10.2017
Byznys menu

Pocta prvorepublikové kuchyni v bubenečské Zahradě

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je... více
Restaurace 09.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivnice na poděbradské kolonádě a konopné pivo pod šumavskými kopci

Poděbradský Náš Hostinec si vzal část inspirace z... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Nový koncept restaurace home by Unic postavil... více
Jídlo a pití 06.10.2017

Dámejídlo.cz přichází s novou korporátní identitou

Značka Dámejídlo.cz se hodnotově odvrací od jídla jako takového a chce zdůraznit, že je... více
Marketing 03.10.2017
Pracovní oběd

Nápoj Mana vyvíjíme tak, aby na něm člověk mohl přežít ze sta procent, říká zakladatel Jakub Krejčík

Dnes je možné živiny získávat v podobě nudlí či... více
Páteční oběd 02.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Mlýnec změní tvář, propojí se s přírodou a otevře kuchyni. Začíná také festival švýcarských chutí

Podzim je poslední možností pro návštěvu... více
Jídlo a pití 27.09.2017
Byznys menu

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé jihovýchodní... více
Restaurace 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Home by Unic připravují jelení hřbet na červeném víně

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na... více
Jídlo a pití 26.09.2017

Odsouzené ženy mají svou restauraci, vaří tu i obsluhují

Kolumbijská restaurace Interno začala fungovat v prosinci roku 2016 a během pár měsíců se stala... více
Zahraniční 24.09.2017
Pracovní oběd

Miluje písmo a učí lidi, jak přeměnit stres v energii. Čas běží a není prostor pro otálení, říká personální ředitelka firmy Škoda Praha Invest

Žena v neustálém pohybu. Taková je Monika... více
Páteční oběd 24.09.2017

Zápisky protivného hosta

V Rybistru ryby na přání Na malý obchod s čerstvými rybami a bistro v jednom narazil Gourmetguru na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. V Rybistru... více
Jídlo 22.09.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v restauraci Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 25.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo a pití 19.09.2017

Německá síť italských restaurací má velké plány. Týkají se i Česka

Řetězec restaurací s italskou kuchyní Vapiano otevře v nejbližších týdnech už svou druhou pražskou... více
Podniky a trhy 18.09.2017
  Celkem nalezeno: 1321.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama