reklama

Téma: restaurace

Pracovní oběd

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský... více
Páteční oběd 0 21.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 0 24.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 0 20.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hotel Kristian pod Boubínem nabízí poctivou šumavskou gastronomii

Ve vesnici Kubova Huť mezi šumavskými kopci... více
Jídlo 0 18.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pražská Itálie v novém. La Finestra in Cucina osvěžila prostory i jídelníček

Skupina La Collezione zastřešuje několik bister,... více
Jídlo 0 13.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 0 17.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Konec jedné Story. Petřinská restaurace mladého kuchaře Michala Černého zavírá

Michala Černého před rokem v anketě magazínu ego!... více
Jídlo 0 10.07.2017
Pracovní oběd

Berlín, Las Vegas a Haná: podnikatel a kreativec Radek Holík chce v Olomouci vybudovat startupovou líheň

Mladý podnikatel Radek Holík ukazuje Olomouci,... více
Páteční oběd 0 06.07.2017

Obnova zahrádek před hospodami se zjednoduší. Aplikace má zkrátit vyřízení povolení ze tří dnů na tři hodiny

Hospodářská komora v Praze 1 hledá způsob, jak... více
Události 0 02.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 0 03.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rozlehlý vinohrad a rybí překvapení nad Prahou

Restaurace a vinařství Salabka sídlí na úpatí kopce v pražské Troji. Součástí podniku je největší... více
Jídlo 0 26.06.2017

McDonald’s zvažuje zdražování, trápí ho nedostatek lidí i rostoucí ceny surovin

McDonald’s zvažuje zdražení v českých restauracích, bojí se ale ztráty zákazníků. Přestože tržby... více
Byznys 0 26.06.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Pět hvězdiček pro Podolku aneb Jak vypukla válka mezi youtuberem a restaurací a co z ní plyne

Sociální média dala některým lidem do ruky... více
Autorská strana 0 24.06.2017
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 0 23.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 26.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo 0 20.06.2017

Zápisky protivného hosta

Křidýlko, burger, nebo žebírko? Šéfkuchař Pavel Matseushuk, jenž dříve působil v žižkovských podnicích Trattoria La Casa či Guston, otevřel na rohu... více
Jídlo 0 16.06.2017
Pracovní oběd

Líbí se mi thajský způsob života i tamní gastronomie, říká šéfkuchařka Sushi Time Olga Pavlíková

Ještě jí nebylo třicet, a už stihla spoluzaložit... více
Páteční oběd 0 16.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Pracovní oběd

Němci o Češích moc nevědí, říká zpravodaj ARD. Snaží se to změnit svým videoblogem

Když Němci něčemu nerozumí, neříkají, že je to pro ně "španělská", nýbrž "česká vesnice". A právě... více
Páteční oběd 0 09.06.2017

Zápisky protivného hosta

Tour de France v Le terroir V čele kuchyně francouzské restaurace Le terroir v pražské Vejvodově ulici stáli v minulosti třeba takoví vyhlášení... více
Jídlo 0 09.06.2017

Komentář Miloše Čermáka: Típnutá svoboda?

Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety mohla... více
Notebook miloše čermáka 0 14.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017
Moje specialita

Tiramisu: Toskánský dezert se smetanovým sýrem a kávovými piškoty

Tento dezert se podával už v nevěstincích za časů Benátské republiky. Vždyť v překladu znamená... více
Jídlo 0 07.06.2017
Pracovní oběd

Být ve firmě dvojka, nebo jednička je velký rozdíl, říká ředitelka Mountfieldu a vášnivá zahradnice Jana Moravová

V čele společnosti Mountfield stojí od prosince... více
Páteční oběd 0 02.06.2017

Restauratéři už montují cedulky Zákaz kouření, drtivá většina zákon dodržuje. Pokud zákazník netípne cigaretu, zavolá obsluha policii

Provozovatelé restaurací i kuřáci v první den... více
Události 0 02.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017

Z popelníku "poupětníkem": Český cider mění skleněné nádoby na nedopalky v květináče

Od 31. května platí v českých restauracích a... více
Ateliér 0 31.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

Nově otevřená restaurace Sova nabízí evropskou... více
Jídlo 0 31.05.2017

Zákaz kouření v hospodách, den první

Hospodští se bojí, že přijdou o hosty, radnice mají strach z hluku a nepořádku. Zato lékaři se... více
Titulní strana 0 31.05.2017

Zákaz kouření, den první: Restaurace o hosty nepřijdou, přilákají jiný typ hostů

Česko se stalo už 23. zemí Evropy, kde platí úplný zákaz kouření v barech a restauracích. Některé... více
Zákaz kouření 0 31.05.2017

Restaurace dostaly odklad. Za porušování zákazu kouření budou pokuty až v srpnu

Ministerstvo zdravotnictví oznámilo, že pokuty za porušování zákazu kouření ve veřejných prostorech... více
Domácí 0 30.05.2017

Loni vzniklo nejvíce hospod za posledních pět let. Podnikatelé tak kryli nápadný nárůst tržeb kvůli EET, tvrdí analytici

V Česku minulý rok vzniklo nejvíce hospod za... více
Byznys 0 30.05.2017

Zákaz kouření odporuje listině práv a svobod!

Zákazem kouření v restauracích v Česku skončí svoboda. Listina práv a svobod zaručuje právo na důstojnost. Kuřáci ale budou muset nedůstojně postávat... více
Názory 0 31.05.2017
SPECIÁL

SPECIÁL: Ještě den a cigareta v restauraci vás může přijít na pět tisíc korun. Někteří hospodští chystají "klubový" odboj

Poslední květnový den je zároveň prvním dnem, kdy... více
Domácí 0 31.05.2017
Pracovní oběd

Otevřeli jsme se komiksům, říká ředitelka nakladatelství Paseka Anna Rezková Horáčková

"Vydávat knihy je jako hrát ruskou ruletu," říká... více
Páteční oběd 0 26.05.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 29.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Konec spropitného se blíží. Anebo ne?

Spropitné je v USA velká věc. Všude. Když vám dveře podrží muž v uniformě, měli byste mu dát... více
Autorská strana 0 19.05.2017
Moje specialita

Pravý vídeňský řízek je chráněný zákonem: Musí být z telecího "na motýlka"

Ten pravý vídeňský se připravuje z telecího masa a vznikl tak trochu z nedostatku. Na rakouském... více
Jídlo 0 19.05.2017

Zápisky protivného hosta

Bistrøt 104 v nordickém stylu Severská kuchyně v posledních letech zažívá popularitu nejen v evropských metropolích, jejím kouzlem se nechávají... více
Jídlo 0 19.05.2017
Pracovní oběd

Peníze nejsou na mazlení. Poobědvali jsme na lodi s obchodní ředitelkou G4S

Lenka Nováková má kanceláře G4S v odlehlých koutech Prahy 8. Ráda si proto zajede na setkání do... více
Páteční oběd 0 19.05.2017
ego!

Až vzplane poslední cigareta: Budou ze zadýmených hospod kluby, kde se smí kouřit dál?

V některých restauracích a barech chtějí nad... více
Téma 0 21.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce... více
Jídlo 0 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017

Stát vyžene kuřáky na ulici. Města zvažují další omezení pití na veřejnosti

Kvůli zákazu kouření vzroste hluk a nepořádek před hospodami. Některé radnice kvůli tomu uvažují o... více
Další témata 0 18.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Thajské Our Cafe se přesouvá do food trucku. Bude stát u metra v Karlíně

Karlínský "Thai father" zavřel malou restauraci... více
Jídlo 0 30.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 0 16.05.2017
  Celkem nalezeno: 1234.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama