reklama

Téma: restaurace

Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Pět hvězdiček pro Podolku aneb Jak vypukla válka mezi youtuberem a restaurací a co z ní plyne

Sociální média dala některým lidem do ruky... více
Autorská strana 0 00:00
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 0 00:00
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 22.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo 0 20.06.2017

Zápisky protivného hosta

Křidýlko, burger, nebo žebírko? Šéfkuchař Pavel Matseushuk, jenž dříve působil v žižkovských podnicích Trattoria La Casa či Guston, otevřel na rohu... více
Jídlo 0 16.06.2017
Pracovní oběd

Líbí se mi thajský způsob života i tamní gastronomie, říká šéfkuchařka Sushi Time Olga Pavlíková

Ještě jí nebylo třicet, a už stihla spoluzaložit... více
Páteční oběd 0 16.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Pracovní oběd

Němci o Češích moc nevědí, říká zpravodaj ARD. Snaží se to změnit svým videoblogem

Když Němci něčemu nerozumí, neříkají, že je to pro ně "španělská", nýbrž "česká vesnice". A právě... více
Páteční oběd 0 09.06.2017

Zápisky protivného hosta

Tour de France v Le terroir V čele kuchyně francouzské restaurace Le terroir v pražské Vejvodově ulici stáli v minulosti třeba takoví vyhlášení... více
Jídlo 0 09.06.2017

Komentář Miloše Čermáka: Típnutá svoboda?

Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety mohla... více
Notebook miloše čermáka 0 14.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017
Moje specialita

Tiramisu: Toskánský dezert se smetanovým sýrem a kávovými piškoty

Tento dezert se podával už v nevěstincích za časů Benátské republiky. Vždyť v překladu znamená... více
Jídlo 0 07.06.2017
Pracovní oběd

Být ve firmě dvojka, nebo jednička je velký rozdíl, říká ředitelka Mountfieldu a vášnivá zahradnice Jana Moravová

V čele společnosti Mountfield stojí od prosince... více
Páteční oběd 0 02.06.2017

Restauratéři už montují cedulky Zákaz kouření, drtivá většina zákon dodržuje. Pokud zákazník netípne cigaretu, zavolá obsluha policii

Provozovatelé restaurací i kuřáci v první den... více
Události 0 02.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017

Z popelníku "poupětníkem": Český cider mění skleněné nádoby na nedopalky v květináče

Od 31. května platí v českých restauracích a... více
Ateliér 0 31.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

Nově otevřená restaurace Sova nabízí evropskou... více
Jídlo 0 31.05.2017

Zákaz kouření v hospodách, den první

Hospodští se bojí, že přijdou o hosty, radnice mají strach z hluku a nepořádku. Zato lékaři se... více
Titulní strana 0 31.05.2017

Zákaz kouření, den první: Restaurace o hosty nepřijdou, přilákají jiný typ hostů

Česko se stalo už 23. zemí Evropy, kde platí úplný zákaz kouření v barech a restauracích. Některé... více
Zákaz kouření 0 31.05.2017

Restaurace dostaly odklad. Za porušování zákazu kouření budou pokuty až v srpnu

Ministerstvo zdravotnictví oznámilo, že pokuty za porušování zákazu kouření ve veřejných prostorech... více
Domácí 0 30.05.2017

Loni vzniklo nejvíce hospod za posledních pět let. Podnikatelé tak kryli nápadný nárůst tržeb kvůli EET, tvrdí analytici

V Česku minulý rok vzniklo nejvíce hospod za... více
Byznys 0 30.05.2017

Zákaz kouření odporuje listině práv a svobod!

Zákazem kouření v restauracích v Česku skončí svoboda. Listina práv a svobod zaručuje právo na důstojnost. Kuřáci ale budou muset nedůstojně postávat... více
Názory 0 31.05.2017
SPECIÁL

SPECIÁL: Ještě den a cigareta v restauraci vás může přijít na pět tisíc korun. Někteří hospodští chystají "klubový" odboj

Poslední květnový den je zároveň prvním dnem, kdy... více
Domácí 0 31.05.2017
Pracovní oběd

Otevřeli jsme se komiksům, říká ředitelka nakladatelství Paseka Anna Rezková Horáčková

"Vydávat knihy je jako hrát ruskou ruletu," říká... více
Páteční oběd 0 26.05.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 29.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Konec spropitného se blíží. Anebo ne?

Spropitné je v USA velká věc. Všude. Když vám dveře podrží muž v uniformě, měli byste mu dát... více
Autorská strana 0 19.05.2017
Moje specialita

Pravý vídeňský řízek je chráněný zákonem: Musí být z telecího "na motýlka"

Ten pravý vídeňský se připravuje z telecího masa a vznikl tak trochu z nedostatku. Na rakouském... více
Jídlo 0 19.05.2017

Zápisky protivného hosta

Bistrøt 104 v nordickém stylu Severská kuchyně v posledních letech zažívá popularitu nejen v evropských metropolích, jejím kouzlem se nechávají... více
Jídlo 0 19.05.2017
Pracovní oběd

Peníze nejsou na mazlení. Poobědvali jsme na lodi s obchodní ředitelkou G4S

Lenka Nováková má kanceláře G4S v odlehlých koutech Prahy 8. Ráda si proto zajede na setkání do... více
Páteční oběd 0 19.05.2017
ego!

Až vzplane poslední cigareta: Budou ze zadýmených hospod kluby, kde se smí kouřit dál?

V některých restauracích a barech chtějí nad... více
Téma 0 21.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce... více
Jídlo 0 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017

Stát vyžene kuřáky na ulici. Města zvažují další omezení pití na veřejnosti

Kvůli zákazu kouření vzroste hluk a nepořádek před hospodami. Některé radnice kvůli tomu uvažují o... více
Další témata 0 18.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Thajské Our Cafe se přesouvá do food trucku. Bude stát u metra v Karlíně

Karlínský "Thai father" zavřel malou restauraci... více
Jídlo 0 30.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 0 16.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental obměnila interiér i menu

Na samém vrcholu pražského hotelu... více
Jídlo 0 16.05.2017
ego!

Krotitelé jedlých rostlinek: Divoké bylinky pronikají i do těch nejluxusnějších restaurací

Bršlice kozí noha, tužebník jilmový, mařinka... více
Téma 0 12.05.2017
Pracovní oběd

Spolumajitel Aerofilms Ivo Andrle: Pojistkou pro kina jsou lidé, kteří chtějí pít a jíst

Je nám jedno, jestli si člověk koupí lístek do... více
Páteční oběd 0 12.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 0 15.05.2017

Petr Indra obchodním ředitelem DámeJídlo.cz

DámeJídlo.cz, zprostředkovatel dovozu jídla z restaurací, posiluje vrcholové vedení o zkušeného manažera s dlouhodobou zkušeností v telekomunikacích... více
Pro HR manažery 0 08.05.2017
Moje specialita

Jak na nadýchané vafle? Tajemství se skrývá ve vajíčku

Nejznámější jsou bruselské a lutyšské. Servírují se s cukrem, džemem, banány a čokoládou... A... více
Jídlo 0 05.05.2017

Zápisky protivného hosta

Fajnová Gallery ve Four Seasons Pro propojení kvalitního výtvarného umění se špičkovou barovou kulturou se rozhodli v pražském hotelu Four Seasons... více
Jídlo 0 05.05.2017
Pracovní oběd

Zálibu v asijské kuchyni jsem našel během pracovních cest, říká ředitel firmy na výrobu bezpečnostních dveří

Už 26 let vede Ivan Pavlíček firmu na výrobu... více
Páteční oběd 0 05.05.2017

Svěží jarní chutě a výběr z více než 200 druhů vín. Ochutnali jsme jarní menu v Restaurantu Ungelt

Luxusní Restaurant Ungelt v týnském dvoře vedle... více
Jídlo 0 12.05.2017
Byznys menu

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Restaurace 0 05.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Mlýnec vsadil na kombinaci chřestu a zmrzliny

Chřestová sezona začala a šéfkuchaři vymýšlejí originální pokrmy, ve kterých tuto jarní zeleninu... více
Jídlo 0 01.05.2017
Pracovní oběd

Máme jen jedny oči na celý život, říká primářka Lucie Valešová. Operuje až 30 očí denně

Pro primářku Lucii Valešovou je zásadní vzájemná... více
Páteční oběd 0 28.04.2017
  Celkem nalezeno: 1222.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama