reklama

Téma: recept

Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017
ego!

Panenka patří k nejkvalitnějšímu vepřovému masu. Zkuste ji s jarním chřestem

Patří k nejoblíbenějším masům, je jemná, šťavnatá a má skvělou chuť. Ovšem co takhle zkusit... více
Jídlo 0 19.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 0 16.05.2017
ego!

Červené, voňavé a sladké: Dopřejte si jahody ve famózních dezertech

Mají tvar srdce, jsou symbolem lásky, požitku i rozkoše. A s čepicí šlehačky jsou jahody ten... více
Jídlo 0 12.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zátiší připravují pošírované vejce s chřestem

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Jídlo 0 09.05.2017
ego!

Zázračný životabudič: Připravte si bio cizrnu na paprice

Ještě před pár lety u nás bývala cizrna hlavně výsadou vegetariánských restaurací, dnes v Česku... více
Jídlo 0 05.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hliněná bašta připravují mrkvové muffiny

Legendární průhonická restaurace Hliněná bašta prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží... více
Jídlo 0 02.05.2017

Elektronické recepty tvoří jen 1,5 procenta vydaných předpisů. Systém přesto stál 318 milionů korun, zjistil NKÚ

Využití systému úložiště elektronických receptů... více
Domácí 0 02.05.2017
ego!

Kvalitní maso je základ sekané. Připravte si ji se salátem a brusinkami

Znáte to "kouzlo", když ta lesklá voňavá masová šiška zmizí z pekáče téměř před očima? Ale aby měla... více
Jídlo 0 28.04.2017
ego!

Jarní odlehčená kuchyně: Připravte si mladé jehněčí s kroupami a šťovíkem

Pokud jde o mladé čerstvé masíčko, není nad křehké jehněčí. K tomu pár krup, trocha šťovíku. Takhle... více
Jídlo 0 21.04.2017
ego!

Recept: ego! chlebíček exkluzivně připravil Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru

Chlebíček je nesmrtelný český fenomén. Speciálně... více
Téma 0 13.04.2017

Po receptech se budou digitalizovat také pracovní neschopenky, zaměstnavateli bude stačit poslat SMS s jejím číslem

Nemocní zaměstnanci by od roku 2019 už nemuseli... více
Události 0 12.04.2017
ego!

Dokonalost ve skořápce: Jak správně vybrat a vařit vejce?

Každé svátky mají své rituály i symboly. Když začnou vzduchem svištět pomlázky, přichází velká... více
Jídlo 0 07.04.2017
Moje specialita

Výprask, kopřivy... a zase to vejce. Připravte si velikonoční hlavičku z uzeného masa

Co by to bylo za Velikonoce, kdybychom zapomněli... více
Specialita 0 07.04.2017

Občanky s čipem mohou fungovat už příští rok, tvrdí Sobotka. Chystá se také e-neschopenka či e-recept

Nové občanské průkazy by měly umožnit vyřizovat... více
Domácí 0 03.04.2017
ego!

Toskánské křupání: Zkuste domácí italský chléb nebo lahodné sušenky

Ať už jde o zonzelle, ficattole, coccoli, jedno mají společné. Základ ve smaženém těstě, stejném... více
Jídlo 0 31.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pod Věží připravují tlačenku povýšenou na luxusní pokrm

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Jídlo 0 28.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017

Podívejte se, jak v restauraci Mlýnec připravují makrelu s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou

více
Jídlo 0 14.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v kavárně Café Rudolfinum připravují dýňovou pomazánku

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Jídlo 0 07.03.2017
ego!

Žebírka na grilu nejsou složitá. Zkuste je s hořčicí, křenem a domácí marinádou podle našeho receptu

Když je jíme, připadáme si jako na hostině v... více
Jídlo 0 03.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chilli Point připravují slávky na kari s kokosovým mlékem

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Jídlo 0 28.02.2017
ego!

Ostrá řež v hrnci: Co kraj, to jiný guláš. Všechny ale zasytí a uspokojí i gurmánské choutky

Maďarský, segedínský, vídeňský, perkelt,... více
Jídlo 0 26.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v salaterii UGO připravují smoothie s ananasem a mátou

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Jídlo 0 21.02.2017
ego!

Losos se dá připravit stokrát jinak: Zkuste ho netradičně s červeným vínem

Má málo kostí a připravíme ho raz dva. Skvělý je syrový, uzený, z grilu, trouby i pánve. Co však... více
Jídlo 0 17.02.2017

Elektronické recepty jsou od příštího roku povinné. Za vytištění kódu na papír už stát zaplatil 300 milionů

Lékaři budou muset od prvního ledna příštího roku... více
Byznys 0 16.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Portfolio připravují předkrm z mušlí svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Jídlo 0 14.02.2017
ego!

Dezert jako vyznání: Romantický valentýnský večer zajistí malinový dort s čokoládou

Svatý Valentýn - takový svátek nesvátek. Den... více
Jídlo 0 10.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hergetova Cihelna připravují tatarák

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Jídlo 0 07.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Blue Orange připravují pečená hovězí žebra

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za... více
Jídlo 0 31.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Bistro'Os připravují thajskou polévku Tom Yum

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Jídlo 0 24.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Asian Temple připravují indonéskou specialitu

Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian... více
Jídlo 0 17.01.2017
ego!

Alchymie šunky. Základem při přípravě je kvalitní maso

Odstartovat nový rok plnou pusou odvážných předsevzetí je už náš národní sport. Úprava váhy bývá... více
Jídlo 0 13.01.2017

Jídlo není soupeř. Inspirujte se zdravým jídelníčkem od špičkových českých šéfkuchařů

Mezi nejčastější lednová předsevzetí Čechů patří... více
Jídlo 0 13.01.2017

Podívejte se, jak v restauraci Augustine připravují skvělý tatarák

Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na tradiční suroviny a jejich kreativní prezentace.... více
Jídlo 0 10.01.2017
ego!

Tříkrálová tabule. Dopřejte si slavnostní pohoštění se srnčím hřbetem a petrželí

Perníčky od adventu pěkně rozleželé. Naložené ořechy, které naštěstí zůstaly ušetřeny při nedávných... více
Jídlo 0 06.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Benada připravují steak z jelení svíčkové

Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený... více
Jídlo 0 28.12.2016
ego!

Sladké hříchy vánoční. Slavnostní tabuli skvěle doplní čokoláda

Tichá noc, svatá noc... Zatímco naši předci na Štědrý den rozjímali, my hlavně trávíme. Slavnostní... více
Jídlo 0 23.12.2016
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Grand Cru připravují marinovaného lososa bez pečení

Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém... více
Jídlo 0 26.04.2017
ego!

Plody moře s kreativní přílohou. Díky spojení langustýny s čočkou se chuťové zážitky násobí

Langusty a humři patří k tomu nejlepšímu, co moře... více
Jídlo 0 21.12.2016
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Luka Lu připravují balkánskou specialitu sarmu

Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na... více
Jídlo 0 06.12.2016
ego!

Slunečnice s chapadly. Topinambur zažívá renesanci, výborný je třeba v kombinaci s chobotnicí

Jeho hlízy bývají pokřivené, nevzhledné, ale... více
Jídlo 0 07.12.2016
ego!

Labužnické masíčko. Připravte si tradiční francouzskou pomazánku rillettes z kachny

Pro játrovku máme slabost. Přezdívku paštikáři... více
Jídlo 0 27.11.2016
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Potrefená husa připravují pstruha s máslovou omáčkou a brambory

Tři desítky Potrefených hus už fungují v Česku a... více
Jídlo 0 26.04.2017
Recept

Kdoule, známá neznámá. Zkuste ji upéct třeba ve víně

Kdoule se svou intenzivní vůní je skvělou prevencí proti molům v šatníku. Ještě lepší uplatnění ale... více
Jídlo 0 18.11.2016
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Etnosvět připravují kroupové rizoto s nivou, červenou řepou a hruškou

Pokud budete pomocí Tripadvisoru a podobných... více
Jídlo 0 26.04.2017
Recept

Výročí Karla IV. gastronomicky. Připravte si hovězí jazyk nebo slepici načerno podle středověkého receptu

Rok oslav karlovského výročí pomalu končí. V jeho... více
Life 0 16.11.2016
  Celkem nalezeno: 435.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama