reklama

Téma: recept

ego!

Dva světy na jednom talíři: Připravte si humra se steakem v duchu módních kombinací surf & turf

To nejlepší ze země a moře, ovšem v gurmánském... více
Jídlo 0 11:13

Halušky po valašsku: Připravte si je s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou

Halušky se tradičně připravují na Slovensku, ale také na Valašsku. Svůj recept na halušky se... více
Jídlo 0 12:55

Zahrádka na talíři: Mlýnec v létě vsadil na hrášek, meruňky i rybíz. V Bellevue si dáte mořského vlka

Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek... více
Jídlo 0 18.07.2017
ego!

Chuťovka z Marche: Připravte si plněné, obalené a smažené italské olivy

Jsou velké jako křepelčí vejce, mají jemnou pikantní chuť, masitou dužinu a Italové si s nimi umí... více
Jídlo 0 14.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nejen Bistro připravují hovězí na grilu, brambůrky a tři druhy hrášku

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme... více
Jídlo 0 04.07.2017
ego!

Steak s vůní lesa: Grilované žampiony portobello se hodí k odlehčené letní večeři

Grilování bez masa je jako oheň bez kouře. Ale existují výjimky. Třeba takové portobello. Jen tak v... více
Jídlo 0 11.07.2017

eRecept si lékaři neoblíbili, povinný bude od ledna

Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty elektronicky. Pacient si bude moci vybrat, jestli... více
Události 0 28.06.2017

O elektronické recepty se přihlásila pouze čtvrtina lékařů, od ledna budou povinné pro všechny

Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty... více
Domácí 0 27.06.2017

Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Jídlo 0 27.06.2017
ego!

Ušák s vůní louky: Králík na řebříčku je ideální odlehčené jídlo pro letní dny

Má jemné bílé maso, a tak mu sluší trocha výraznějších chutí. Domácí králík vyrůstá na bylinkách. A... více
Jídlo 0 23.06.2017

Jak se peče valašský frgál: Naplnit ho můžete ovocem, tvarohem i zelím

Frgál patří společně se slivovicí či polévkou kyselicí k nejtypičtějším krajovým specialitám na... více
Jídlo 0 21.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo 0 20.06.2017
ego!

Zdravý trend kvašení zeleniny se vrací: Připravte si candáta s fermentovaným pórkem

Candát je skvělá a zdravá ryba už sama o sobě.... více
Jídlo 0 16.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo 0 13.06.2017
ego!

Minutka předsudků zbavena: Připravte si zdravá drůbeží játra s pošírovaným vejcem

S oblibou si je připravujeme jako klasickou rychlovku, když je třeba uvařit opravdu bleskově. Játra... více
Jídlo 0 09.06.2017
ego!

Chuť moře v tempuře: Rybu a bramborovou kaši skvěle doplní mořské řasy

Růžové "očko" šťavnatého masa jedné z nejchutnějších ryb, obkroužené mořskou řasou. Sousto zdravé,... více
Jídlo 0 06.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017
ego!

Panenka patří k nejkvalitnějšímu vepřovému masu. Zkuste ji s jarním chřestem

Patří k nejoblíbenějším masům, je jemná, šťavnatá a má skvělou chuť. Ovšem co takhle zkusit... více
Jídlo 0 19.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 0 16.05.2017
ego!

Červené, voňavé a sladké: Dopřejte si jahody ve famózních dezertech

Mají tvar srdce, jsou symbolem lásky, požitku i rozkoše. A s čepicí šlehačky jsou jahody ten... více
Jídlo 0 12.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zátiší připravují pošírované vejce s chřestem

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Jídlo 0 09.05.2017
ego!

Zázračný životabudič: Připravte si bio cizrnu na paprice

Ještě před pár lety u nás bývala cizrna hlavně výsadou vegetariánských restaurací, dnes v Česku... více
Jídlo 0 05.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hliněná bašta připravují mrkvové muffiny

Legendární průhonická restaurace Hliněná bašta prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží... více
Jídlo 0 02.05.2017

Elektronické recepty tvoří jen 1,5 procenta vydaných předpisů. Systém přesto stál 318 milionů korun, zjistil NKÚ

Využití systému úložiště elektronických receptů... více
Domácí 0 02.05.2017
ego!

Kvalitní maso je základ sekané. Připravte si ji se salátem a brusinkami

Znáte to "kouzlo", když ta lesklá voňavá masová šiška zmizí z pekáče téměř před očima? Ale aby měla... více
Jídlo 0 28.04.2017
ego!

Jarní odlehčená kuchyně: Připravte si mladé jehněčí s kroupami a šťovíkem

Pokud jde o mladé čerstvé masíčko, není nad křehké jehněčí. K tomu pár krup, trocha šťovíku. Takhle... více
Jídlo 0 21.04.2017
ego!

Recept: ego! chlebíček exkluzivně připravil Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru

Chlebíček je nesmrtelný český fenomén. Speciálně... více
Téma 0 13.04.2017

Po receptech se budou digitalizovat také pracovní neschopenky, zaměstnavateli bude stačit poslat SMS s jejím číslem

Nemocní zaměstnanci by od roku 2019 už nemuseli... více
Události 0 12.04.2017
ego!

Dokonalost ve skořápce: Jak správně vybrat a vařit vejce?

Každé svátky mají své rituály i symboly. Když začnou vzduchem svištět pomlázky, přichází velká... více
Jídlo 0 07.04.2017
Moje specialita

Výprask, kopřivy... a zase to vejce. Připravte si velikonoční hlavičku z uzeného masa

Co by to bylo za Velikonoce, kdybychom zapomněli... více
Specialita 0 07.04.2017

Občanky s čipem mohou fungovat už příští rok, tvrdí Sobotka. Chystá se také e-neschopenka či e-recept

Nové občanské průkazy by měly umožnit vyřizovat... více
Domácí 0 03.04.2017
ego!

Toskánské křupání: Zkuste domácí italský chléb nebo lahodné sušenky

Ať už jde o zonzelle, ficattole, coccoli, jedno mají společné. Základ ve smaženém těstě, stejném... více
Jídlo 0 31.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pod Věží připravují tlačenku povýšenou na luxusní pokrm

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Jídlo 0 28.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017

Podívejte se, jak v restauraci Mlýnec připravují makrelu s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou

více
Jídlo 0 14.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v kavárně Café Rudolfinum připravují dýňovou pomazánku

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Jídlo 0 07.03.2017
ego!

Žebírka na grilu nejsou složitá. Zkuste je s hořčicí, křenem a domácí marinádou podle našeho receptu

Když je jíme, připadáme si jako na hostině v... více
Jídlo 0 03.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chilli Point připravují slávky na kari s kokosovým mlékem

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Jídlo 0 28.02.2017
ego!

Ostrá řež v hrnci: Co kraj, to jiný guláš. Všechny ale zasytí a uspokojí i gurmánské choutky

Maďarský, segedínský, vídeňský, perkelt,... více
Jídlo 0 26.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v salaterii UGO připravují smoothie s ananasem a mátou

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Jídlo 0 21.02.2017
ego!

Losos se dá připravit stokrát jinak: Zkuste ho netradičně s červeným vínem

Má málo kostí a připravíme ho raz dva. Skvělý je syrový, uzený, z grilu, trouby i pánve. Co však... více
Jídlo 0 17.02.2017

Elektronické recepty jsou od příštího roku povinné. Za vytištění kódu na papír už stát zaplatil 300 milionů

Lékaři budou muset od prvního ledna příštího roku... více
Byznys 0 16.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Portfolio připravují předkrm z mušlí svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Jídlo 0 14.02.2017
ego!

Dezert jako vyznání: Romantický valentýnský večer zajistí malinový dort s čokoládou

Svatý Valentýn - takový svátek nesvátek. Den... více
Jídlo 0 10.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hergetova Cihelna připravují tatarák

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Jídlo 0 07.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Blue Orange připravují pečená hovězí žebra

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za... více
Jídlo 0 31.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Bistro'Os připravují thajskou polévku Tom Yum

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Jídlo 0 24.01.2017
  Celkem nalezeno: 451.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama